sigitule parašė:
Na mes ziede 79, aitvare 73, vejeli 84 apie gabijele nesvajoju 116, dar zemynoje 105. Labai tikiuosi pakliuti
o matei zemelapi kur jej as gerai supratau surasyta kiek priims vaikuciu i tam tikras grupes.
pasilaiciuose mazokai..
sigitule parašė:
Na mes ziede 79, aitvare 73, vejeli 84 apie gabijele nesvajoju 116, dar zemynoje 105. Labai tikiuosi pakliuti
o matei zemelapi kur jej as gerai supratau surasyta kiek priims vaikuciu i tam tikras grupes.
pasilaiciuose mazokai..
Ernesta25 parašė:
pagal zuokulą ten vaikų nėra daug.
Ernesta25 parašė:
Bet kažkas kažkada čia rašė, kad skambinosi į kąžkurį darželį ir sakė, kad neatitinka vietų sk. pagal žemėlapį, tai nelabai reikia juo tikėti, nebent maždaug, nes darželyje berods pasakė, kad mažiau priims.
usirasa parašė:
Bet kažkas kažkada čia rašė, kad skambinosi į kąžkurį darželį ir sakė, kad neatitinka vietų sk. pagal žemėlapį, tai nelabai reikia juo tikėti, nebent maždaug, nes d…
o kai as skambinau i darzeli paklausti, man sake kad viska sprendzia savivaldybe ir ziurekit ju puslapyje
usirasa parašė:
Bet kažkas kažkada čia rašė, kad skambinosi į kąžkurį darželį ir sakė, kad neatitinka vietų sk. pagal žemėlapį, tai nelabai reikia juo tikėti, nebent maždaug, nes d…
as tai nelabai tikiuo tuo zemelapiu, nes man atrodo, kad ten parodo bendra vaiku skaiciu, kurie pas juos gali lankyti. mes pvz 3-4 amziaus tikrai nepriima nauju grupiu daug, po kelis vaikus tik, o zemelapyje dideli skaiciai
jolanta85 parašė:
ir pas mus jau antra diena ramu![]()
Kažkaip keista, pagal viską turėtume pakliūti, nes Obelelei dabar sakė bus priimti 52 vaikučiai
Lauksiu 4ienio, jeigu taip ir toliau niekas nesikeis, važiuosiu 5ieni vėl į savivaldybę..
Agnyte1986 parašė:
Kažkaip keista, pagal viską turėtume pakliūti, nes Obelelei dabar sakė bus priimti 52 vaikučiai![]()
o obelelej su kelinti? mes riesuteli 12, o va pilaites darzelyje 39, taip norisi patekti i darzeli prie namu
jolanta85 parašė:
as tai nelabai tikiuo tuo zemelapiu, nes man atrodo, kad ten parodo bendra vaiku skaiciu, kurie pas juos gali lankyti. mes pvz 3-4 amziaus tikrai nepriima nauju gru…
ir as vienu metu taip buvau pagalvojusi, bet jei viename darze prie 1,5-3 metu grupes raso 23, tai ka tas darzelis neformuoja naujos grupes?
jolanta85 parašė:
o obelelej su kelinti? mes riesuteli 12, o va pilaites darzelyje 39, taip norisi patekti i darzeli prie namu![]()
Šiuo metu 7
Kelsiu kipisa 5ieni savivaldybėje, jeigu nepakliusim, nes iš 157 prašymų beliko 115, tai realiai priėmė 42 vaikus, o ir tai ne į obelele visus.. Na, o jeigu ir visus 42 tarkim, tai 10 vietų dar yra..Tai vat ir negaliu suprasti kaip čia gali taip būti.
Ernesta25 parašė:
ir as vienu metu taip buvau pagalvojusi, bet jei viename darze prie 1,5-3 metu grupes raso 23, tai ka tas darzelis neformuoja naujos grupes?
va sito tai negaliu pasakyti,reikia skambintis i darzeli ir klausti. as pries rasydama prasyma apskambinau visus darzelius ir susirasiau kiek vaiku priima, pagal tai ir pildziau, o ka veliau nusprende savivaldybe jau sunku pasakyti
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai