S@msung parašė:
Nesimato PRG ribų pirmo trimestro metu.
35-141
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįS@msung parašė:
Nesimato PRG ribų pirmo trimestro metu.
35-141
Leja- parašė:
35-141
Tai su jūsų progesteronu viskas tvarkoj, jis ir šiaip ne mažas dabar, net jei ir būtų mažesnis - tai kintantis hormonas. Jei abejojate, siūlyčiau kreiptis į savo ginekologą. O dėl kokios priežasties darėte prg tyrimą?
S@msung parašė:
Tai su jūsų progesteronu viskas tvarkoj, jis ir šiaip ne mažas dabar, net jei ir būtų mažesnis - tai kintantis hormonas. Jei abejojate, siūlyčiau kreiptis į savo gi…
Buvau pas ginekologę prieš šventes pirmai apžiūrai, papasakojau, kad kaip tik tą dieną pasirodė šviesiai rudų išskyrų, kartais jaučiu pilvo maudimą. Ji pasiūlė pasidaryti progesterono tyrimą, išrašė duphastono, sakė, jei pasikartos toks tepliojimas pradėti jį gerti, kad ir nežinau dar tyrimų ats, nes nepakenks. Tai va taip ir pasielgiau, nes vakar vėl atsirado tas tepliojimas, tai kaip ir rekomendavo gydytoja, geriu du kartus per dieną po tabletę duphastono, o šiandien gavau ats, kad progesteronas 68. Tai dabar nežinau ką daryt🤷♀️ Tiesiog jo nebegert? 3 tabletes esu išgėrus.
Leja- parašė:
Buvau pas ginekologę prieš šventes pirmai apžiūrai, papasakojau, kad kaip tik tą dieną pasirodė šviesiai rudų išskyrų, kartais jaučiu pilvo maudimą. Ji pasiūlė pasi…
Konsultuotis su savo gydytoja
linkiu, kad viskas būtų gerai
S@msung parašė:
Konsultuotis su savo gydytojalinkiu, kad viskas būtų gerai
Žinoma, taip ir darysiu
tik šiai minutei įdomu, ar jį nustojus vartoti gali progesteronas nukristi žemiau tų 68?
Leja- parašė:
Žinoma, taip ir darysiutik šiai minutei įdomu, ar jį nustojus vartoti gali progesteronas nukristi žemiau tų 68?
Progesteronas yra kintantis hormonas - gali tiek nukristi, tiek pakilti
Leja- parašė:
Žinoma, taip ir darysiutik šiai minutei įdomu, ar jį nustojus vartoti gali progesteronas nukristi žemiau tų 68?
pradėjus vartoti prg jo negalima paimti ir nutraukti staigiai
jei pradėjot, tai iki 12sav teks vartoti ir tada palaipsniui mažinti, kitu atveju galit pakenkt
....Mamytė.... parašė:
sveiki, man 4 nestumo savaite. progesteronas 48,90 ar tai normalu? nera per mazas? :/
Man prie 49 gydytoja jau liepė naudoti progesteroną. Naudojau Gepretix. Buvo vistiek mažai, tada paskyrė Utrogestan. Berods iki 34 savaitės naudojau
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai