SunnyBee parašė:
O man šiandiena gine taip pat sakė kad prg nereikia stebėti, nieko.. truputi prigasdino 🥺 o perdidelis prg turi reikšmės?
Per didelis PRG neturi jokios blogos įtakos. O ką prigąsdino gydytoja?
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįSunnyBee parašė:
O man šiandiena gine taip pat sakė kad prg nereikia stebėti, nieko.. truputi prigasdino 🥺 o perdidelis prg turi reikšmės?
Besidominti parašė:
Ačiū! Antras nėštumas po nesivystančio, tad nerimauju, norisi, kad šį kartą susiklostytų![]()
Taip pat turejau nesėkmių tai del nesivystancio reikalingas aspirinas kaip ginekologe pasake tai dažniausia to problema buna kraujo krešėjimo tai siūlau pasidomėti 💕
Zyziukia parašė:
Neišsiplėsiu, bet žinot, dabar viskas atrodo baugina 🫠 svarbu nusiraminti, nes taip pat atrodo skaičiau, kad nėra įtakos.. 🫢
Ivet.a parašė:
Taip pat turejau nesėkmių tai del nesivystancio reikalingas aspirinas kaip ginekologe pasake tai dažniausia to problema buna kraujo krešėjimo tai siūlau pasidomėti …
Labai pritariu. Man nuo 5 sav. paskyrė aspiriną. Progesteroną irgi vartojau, bet gyd. nuomonės, sutinku, dvejopos. Susidūriau 🌸
Sveikos. Klausimas toms, kurios vartojote Progesteroną papildomai. Iki kelintos savaitės vartojote? Buvau pas ginę, tačiau tą dieną pateikė labai daug info ir pasimiršo tos savaitės. Atrodo, jog sakė iki 13 sav., kiek skaičiausi info tai jis vartojamas iki kol susiformuoja placenta. Taip pat dėl nutraukimo, žinau, jog iš karto nutraukti negalima, reikia pradėti vartoti kas antrą dieną. Tai tą kas antrą dieną ir skaičiuoti jau nuo 13 sav., ar pradėti mažinti jau dabar (šiuo metu esu 12+2). Ačiū pasisakiusioms
Dov3151 parašė:
Sveikos. Klausimas toms, kurios vartojote Progesteroną papildomai. Iki kelintos savaitės vartojote? Buvau pas ginę, tačiau tą dieną pateikė labai daug info ir pasim…
Aš pas daktare buvau 12+6, leido nutraukt jau. Ir man sakė vakare isidedi paskutine žvakutę ir viskas. Man keista buvo, nes esu girdėjus, kad mažint reikia. Bet va savaite laiko jau nenaudoju.
Gabi023 parašė:
Aš pas daktare buvau 12+6, leido nutraukt jau. Ir man sakė vakare isidedi paskutine žvakutę ir viskas. Man keista buvo, nes esu girdėjus, kad mažint reikia. Bet va …
O man sakė kad iš karto nutraukti negalima, reikia palaipsniui mažinti. Todėl ir nesuprantu ar man laukti tų 13 sav. ar jau dabar galima nustoti jas dėtis.
O jūs po nutraukimo dar tyrėtės PRG?
Dov3151 parašė:
O man sakė kad iš karto nutraukti negalima, reikia palaipsniui mažinti. Todėl ir nesuprantu ar man laukti tų 13 sav. ar jau dabar galima nustoti jas dėtis.
Nee nesityriau. Pas mane jis buvo nedaug pakritęs, bet buvo atsisluoksniavimas, todėl paskyrė naudot 2 kartus dienoje.
Sveikos, paskutinės mm 08.03, 08.30 hcg 226, prg 131 (teigiami prieš tai NT), 09.11 hcg virš 11 tūkst, o prg 85... vakar radau ant tualet popieriaus ir šįryt šviesiai rožinių išskyrų... gydytoja sakė savaitę progesterono pavartot. Ar jis čia krentantis ar normalus? Dabar man 5sav ir 4 d...
Turiu penktadienį skristi, ką daryti? Atšaukti? Ar gerti prg ir skristi?
Pasimetus visiškai. Viena gyd sakė kad gal neskrist, nes streso bus daugiau nei poilsio, o kita sako skrisk.
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai