Aurellijja parašė:
Minėjo, kad buvo netoli 8 sav.
Aurelija, liūdna labai tikrai
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįAurellijja parašė:
Minėjo, kad buvo netoli 8 sav.
Aurelija, liūdna labai tikrai
Alex_Ki parašė:
Nežinau.
Įsidėjau žvakutę ir niekas man nesuveikė
Alex_Ki, su žarnynu tikrai dar nėra tvarkoj. Įdomu ką gydytoja pasakys apie galimai per mažą rūgštingumą😒
Aurellijja parašė:
Alex_Ki, su žarnynu tikrai dar nėra tvarkoj. Įdomu ką gydytoja pasakys apie galimai per mažą rūgštingumą😒
Ar sakys, kad gali būti, ar žiūrės akis išpūtus ir sakys, kad taip nebūna.
Alex_Ki parašė:
Nežinau.
Prisigalvojau jau dėl to žarnyno, bet matai, kad ir jūs su tomis pačiomis bėdomis vargstat, tai gal čia jau taip tūri būti,kol virškinimas nesusitvarkys tol ir su žarnynu reikalai prastesni.
Alex_Ki parašė:
Pas mane rado tulžies skrandyje, bet ne po sirgimo, o po skiepo nuo covid![]()
Apskritai man po skiepo nuo Covid sutriko ciklai ir sušlubavo sveikata kapitaliai …
Yra ir man keli žmonės sakę,kad po skiepų jiems kažkas negerai...
Bet pvz mano šeimoje pasiskiepyjo 4žmones.Ir visiems viskas gerai,laimingi neserga 😀
Alex_Ki parašė:
OMG OMG![]()
![]()
![]()
Man po skiepo visi šitie sirgimai prasidėjo
Gal sutapimas🤔o gal ir ne...Aš gi ėjau pas psichologe ,su problema ,kad bijau skiepytis...Galvojau gal ji man įstatys smegenų ir ikalbės kaip nors nueiti pasiskiepyti.
Žodžiu ir nieko ji man nepadejo su tuo klausimu.Sako mes niekas nieko nežinom...Gal jūs teisi kad nesiskiepyjate,o gal kaip tik blogai darote...Nu vat taip
..
Alex_Ki parašė:
Nežinau.
Aš kai jau visai kelias dienas negalėjau i tulika nueiti tai gėriau vieną skysti.Įmesiu foto.
Ji net kūdikiams galima.Man jis suveikdavo visada.
Kai gėriau alko tai užtekdavo alaus buteliuko ir vsio pramušdavo🤣O dabar tai labai stengiuosi maitintis taip kad nekietėtu.Bent karta i sav burokėliu salotos,ir sriuba pas mane visada.Vanduo,lasteliena.O šiaip dar kava su pienu man kažka padaro,ir irgi padeda...
Žodžiu po gimdymo pas mane atsirado Hemorojus.Buvau pas daktara.Dare kolonoskopa.Vidiniu mazgų nėra tik išoriniai.
Išraše tepaliuka kuris man nepadejo🤣
Žodžiu kalbejau su gine kad išsipjausiu aš juos ir viskas ...
Nes pas mane ištampyta ten oda kuri niekur nedings...Reiks vistiek kada nors šalinti.
Tai vat kad nebūtų blogiau aš stengiuosi kad nekietėtu ...
Tarp kitko visokie kiviau ir slyvos beveik niekada nepadedavo...Geriausias dalykas tai ilga laika maitintis teisingai....🥴

Aurellijja parašė:
Prisigalvojau jau dėl to žarnyno, bet matai, kad ir jūs su tomis pačiomis bėdomis vargstat, tai gal čia jau taip tūri būti,kol virškinimas nesusitvarkys tol ir su ž…
Ir pas mane viena diena lyg ir normaliai veikia kita diena kažkas netaip
..kai virškina blogai tai ir žarnynas reguoja...Manau mums visoms viskas vienoje krūvoj, antibai plius nevirškinimas plius stresas.Vat ir dirba blogai žarnynas
18 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai