Evva parašė:
Siandien isgirsti vardai: Neila ir Nikoleta. ?
Nikoleta zinau, man grazus. Pazinojau rumunu pora, tai jie dukrai dave si varda pagal vyro antra varda Nikolaj.
Evva parašė:
Siandien isgirsti vardai: Neila ir Nikoleta. ?
Nikoleta zinau, man grazus. Pazinojau rumunu pora, tai jie dukrai dave si varda pagal vyro antra varda Nikolaj.
Sandra-Ga parašė:
Mes vaikui buvom dave jau Egle.. bet ziuriu ziuriu - nelipma. Ok, galvoju reik priprast. Glostau ir vis netycia pasakau - Godute mano.. vyrui pasakiau, tai ir nelik…
Ka saket, kai nuėjot pakeisti vardą?
PinaColada_ parašė:
Ka saket, kai nuėjot pakeisti vardą?![]()
Mes dar nebuvom iregistrave, tiesiog buvom pavadine ir jau daug kam pasake..
Sandra-Ga parašė:
Mes dar nebuvom iregistrave, tiesiog buvom pavadine ir jau daug kam pasake..
Aaaa
marimar parašė:
Juna,labai grazu?? pas mus Junė❤️ Apie Juna irgi galvojau,bet visa nestuma sapnavau kad ji Junė,tai kaip ir aisku? Nors vyra teko ilgai ikalbineti...net 3men kitu v…
Prikalbinau vyra!!!?? Tik kita dilema Junė ar Jūnė :)?! Siaip testina ta U raide musu tarmej...
AuEl parašė:
Prikalbinau vyra!!!?? Tik kita dilema Junė ar Jūnė :)?! Siaip testina ta U raide musu tarmej...
Junė. Nelabai tas Jūnė kažkaip
Junę Jūne dar galima pavadint, o Jūnės jau nelabai June pavadinsi
imaginary parašė:
Junė. Nelabai tas Jūnė kažkaipJunę Jūne dar galima pavadint, o Jūnės jau nelabai June pavadinsi
![]()
Na va... Norėčiau, kad vadintu taip kaip parasyta..
AuEl parašė:
June graziau
AuEl parašė:
Na va... Norėčiau, kad vadintu taip kaip parasyta..
Čia jau priklauso kaip "išauklėsit" aplinkinius
Jei įkalsit į galvas kad tai Junė, tai nei Jūūūne nevadins, nei dar kaip
Čia panašiai kaip su ilgais vardais, jei pvz aplinkiniam įkalsi kad esi kokia Viktorija, tai jokia Vika taves nevadins
Manau ir su Junės vardu pavyktų
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai