Erato parašė:
Ačiū už komplimentus? dabar laukiame mergaitės, dėl to aktyviai skaitau šį forumą? esame priėję prie vieno labiausiai patinkančio varianto, kaip ir kompromiso. Bet …
Prie to pačio esu girdėjusi Soleja irgi visai įdomiai skamba
Erato parašė:
Ačiū už komplimentus? dabar laukiame mergaitės, dėl to aktyviai skaitau šį forumą? esame priėję prie vieno labiausiai patinkančio varianto, kaip ir kompromiso. Bet …
Prie to pačio esu girdėjusi Soleja irgi visai įdomiai skamba
nerin-gele parašė:
kai laukiausi norejau reto vardo savo dukrai, bet visai nesidomejau jokiom statistikom ar pan... ant lapelio prirasiau MAN retu vardu (tokiu kokiu mano aplinkoje ne…
Man labai patiko vardas Leja. Bet kitapus gatves suo gyvena vardu Leja tai nebenorejau ;)
Arbatta parašė:
Rečiausi ir gražiausi vardai? Na, žiūrint kam gražiausi. Nes visų pripažįstami ir daugeliui daugeliui gražūs vardai, deja, nebūna reti - visi gi nori GRAŽIAUSIĄ sa…
Na is dalies reikia pagalvoti kaip suaugusius vadins. Bet pvz man nepatinka tie paprasti vardai ten pvz Laura, Toma, Elena, Dainora, Daina ir pan. Norisi tokio retesnio.
SilvaR parašė:
Pažįstu suaugusias moteris Snieguolę ir Gėlytę.
O dėl pravardžių, patyčių ir apkalbų, tai man baisu klausytis, kad suaugę žmonės y…
Buvo bent jau man pries 4metus labai grazus vardai Austeja ir Auguste. Ir ka. Mano drauges idejo ta varda savo mergytem. Tai ka jau as nebedesiu
nerin-gele parašė:
man labai grazus senieji vardai, pastebejau jie jau pradeda is leto isisiubuoti zinau Stase, salomeja, stepona, alfreda.... na sie variantai nebutu mano pirminiame…
Na nepykit. Bet tikrai nesutinku. Jokiu budu nedeciau nei Stase nei Milda nei Zuzana ir pan.
R.Inga parašė:
mano princesė Stela. kaip mano vyras juokauja, be dirbtinio priedo "E" (Estela)ir reikšmė vardo graži - žvaigždė
![]()
Mano suo vardu Stela ;)
zemynazemyna parašė:
as pries tai buvau nusižiurėjusi Darija, bet vyras mano darius tai irgi nesutiko![]()
As taip pat norejau deti Darija bet kazko vyras nesutinka. Ale sako kaip Darius o jie neva tokie palaidunai ;)
loretjute parašė:
Tai mes
Man labai patinka Arija bet vel vyrui ne. Sako bus Arinta ;) tai zinokit ar sutapimas ar kas. Siandien 6 kartus garsiai pasakiau varda Arinta ir iskart ispyre man ;))
-Mamute- parašė:
Man labai patinka Arija bet vel vyrui ne. Sako bus Arinta ;) tai zinokit ar sutapimas ar kas. Siandien 6 kartus garsiai pasakiau varda Arinta ir iskart ispyre man ;…
Arinta labai graziai man skamba. Jei dar turesiu mergyte, irasysiu si varda i sarasa. Mano mergyte vardu Arvile
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai