Emilijos ir Viliuko mama parašė:
Ka veikiat?Ko dar nemiegat?![]()
su draugem bendrauju, bet tuoj jau eisiu
ko tu nemiegi?
Ka veikiat?Ko dar nemiegat?![]()
su draugem bendrauju, bet tuoj jau eisiu
ko tu nemiegi?
Panelee Raganaite parašė:
su draugem bendrauju, bet tuoj jau eisiu![]()
ko tu nemiegi?
Ka tik maziuka uzmigdziau.lb neramiai miega gal kad kankina slogyte ir dantys, nes du soniniai virsutiniai, iltiniai truputi tik islinde yra.jau greit taip pat eisiu miegoti kol maziukas dar leidzia miegot eit, nes pavargusi jauciuosi praeita nakti tik 4, 5 val te miegojau.Kazin kiek snd leis miegoti...
Na ir pleputes daug prisnekejot.ne viska perskaiciau bet kiek maciau bandysiu pasisakyt...na pas mus darzeli taip pat leis nuspresti ar eit i atostogas ar i darzeli.Ligitasa tave kuo puikiausiai suprantiu, nes tiu naujoke esi ir cia nk nepazisti tai nedrasu.buk drasesne juk mes ne raganos kokios, bendrauk daugiau i meetus nueik, susipazinsi su mamomis realiai, pabendrausi.atsimenu as tokia buvau.
nors ir db ne esu is drasiuju.
![]()
na stengiuosi, bet nevisada isena:0 o ir taip nera pas mane to laiko, vyras namie retai buna, dirba,tai cia prisedu kai isena, pas mane du maziukai ir abiem demesio reikia
va kur buwo swente nesiejo,nes kap viasada wyras welai grizo
tai atrodo pas mane problemo ir problemos
Panelee Raganaite parašė:
mums irgi vesios rankosbet mums visada taip
jei jau siltos buna, tai zinau,kad serga, nes niekada nebuna siltos
(na tik vasara siltutes )
kad ir dabar nesenai kai apsirgo, supratau,kad turi temp kai paziupinejau rankytes, jos buvo siltutes, tai pamatau ir tikrai - turi temp..
na pas mane buna tik tada kai islauko griztam siltutis, o poto atsalam ir namie buna su saltomis, nors atrodo aprengiu nemazai
tai galwoju kad ko bloga nebutu
Balerina parašė:
labas rytaskaip miegelis ima
![]()
ne tau vienai mes nuo puse sesiu nebemiegam..
kokia 7 uzmigom.. poto tetis prizadino dabar vel
bet gerai kad jau vienas zaidzia,
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai