gutiera parašė:
Gal zinote kiek auklems dabar mokama uz valanda?
Kiek zn nuo 2 lt iki 4 lt i valanda atrodo.Na kaip su ta aukle susitarsi taip ir mokesi
gutiera parašė:
Gal zinote kiek auklems dabar mokama uz valanda?
Kiek zn nuo 2 lt iki 4 lt i valanda atrodo.Na kaip su ta aukle susitarsi taip ir mokesi
Emilijos ir Viliuko mama parašė:
kaip pigiai aukles siauliuose..
Panelee Raganaite parašė:
kai tokia bedarbyste ir uz 15 lt dienai atsirastu
Na kiek zn taip.mana kelios drauges dirba auklemis ir tiek jos ima.o jei dirba savo namuose jos ir maitina ta vaika savo maistu tai ima daugiau lt
Ingule85 parašė:
o tai kiek kaune kainuoja?
na kaune 5-6lt valanda, priklauso kiek vaikuciu ziuret, ar savo namuose, ar pas kita. as dabar gaunu 5lt zu valanda,bet ziuriu nesavo namuose.
kas del bedarbystes, tai taip, dabar visi ziurim iskur bent kelis lt uzsidirbti..
Emilijos ir Viliuko mama parašė:
Na kiek zn taip.mana kelios drauges dirba auklemis ir tiek jos ima.o jei dirba savo namuose jos ir maitina ta vaika savo maistu tai ima daugiau lt
taip, kaina dar priklauso ir nuo to ar jos vaikui ruosia maisa (ar mama palieka jau paruosta) ar namus aptvarko ir t.t. kuo daugiau pareigu tuo didesne kaina.
gutiera parašė:
Smagu vaikui![]()
O tavo silpni nagai?
aha, ploni labai mano nagai, luzineja.. nervina jie mane, man graziau kai priauginti grazus ir tvarkingi. gelinis lakavimas man irgi nelaiko ant tu plonu nagu, nusilupa...vaikui tai gal ir smagu tilzej, bet kai pagalvoju tuose pc pilna virusu. tokia mergyte su mumis su traukinuku vazinejo, sako zinokit as siaip tai sergu, sako vemiu ir brolis vemia. sakom tai kada vemei, sako siandien ryta ir vakar...
tai man dabar vaidenasi kad pykina mane grizus
Ievuke parašė:
aha, ploni labai mano nagai, luzineja.. nervina jie mane, man graziau kai priauginti grazus ir tvarkingi. gelinis lakavimas man irgi nelaiko ant tu plonu nagu, nusilupa...vaikui tai gal ir smagu tilzej, bet kai pagalvoju tuose pc pilna virusu. tokia mergyte su mumis su traukinuku vazinejo, sako zinokit as siaip tai sergu, sako vemiu ir brolis vemia. sakom tai kada vemei, sako siandien ryta ir vakar...tai man dabar vaidenasi kad pykina mane grizus
![]()
eina sau , tai pupai lovoje vieta, o ne parduotuveje
na kaune 5-6lt valanda, priklauso kiek vaikuciu ziuret, ar savo namuose, ar pas kita. as dabar gaunu 5lt zu valanda,bet ziuriu nesavo namuose.
kas del bedarbystes, tai taip, dabar visi ziurim iskur bent kelis lt uzsidirbti..
tai taip kiekvienas sukasi pagal galimybes
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai