2020.07.15 21:27 (prieš 5 m.)
Tindi_Rindi parašė:
https://www.lrytas.lt/bendraukime/man-rupi/2016/02/24/news/po-privalomo-skiepo-sunui-tevas-negali-pamirsti-kosmaro-722229/
"Aš manau, kad dabar niekas negali nei įrodyti, nei paneigti, kad tai, kas buvo pacientui, yra šalutinis skiepų poveikis. Lygiai tokie patys klinikiniai požymiai būna esant įvairioms virusinėms infekcijomis."
Kokia nesąmonė. Juk vaikas leisgyvis buvo, jam darė milijoną tyrimų, jei tai būtų buvusi viena iš "įvairių virusinių infekcijų", tai būtų ir suradę tą infekciją. Bet nerado.
Panaši situacija, tik be kvėpavimo trikdžių, buvo mano geros draugės sūnui po MMR skiepo praėjus 7 dienoms. Santariškėse keli skirtingi medikai neigė skiepo poveikį. Kai atsirado būdingas bėrimas, kuris yra aprašytas kaip pasireiškiantis apie 30% vakcinuotų ir yra priskiriamas ne skiepo šalutiniam poveikiui, bet traktuojamas literatūroj kaip skiepo veikimo procesas, medikai vis tiek aiškino, kad tai ne nuo skiepo! Skyriaus vedėja pokalbio metu pripažino, kad visa situacija gali būti reakcija į skiepą, bet išraše (ir statistikoj) tas buvo užfiksuota kaip "neaiškios kilmės virusinis susirgimas".
Straipsnyje įdomiai "susiskaitė" ULAC atsakymas. Kiek teko su jais kontaktuoti ir viešojoj erdvėj matyti jų komentarus, tai ten, atsiprašau už išsireiškimą, išmoktus tekstus atkartojančios beždžionės dirba. Niekas nerūpi ir nieko jos nežino. Direktorius iš principo vienintelis, kuris kažką daugiau pasako nei buką giesmelę. Gėdinga, kad tokia įstaiga išlaikoma iš mokesčių mokėtojų pinigų.