2024.06.19 18:55 (prieš 2 m.)
Sugalvojau parašė:
Bet o tai koks jūsų testosteronas? Ir ar darėt tyrimus dėl DHEA-S. Nes kai kuiciausi po IVFo visokius priedus, tai buvo ir ilgalaikis DHEA vartojimas, kad pagerina …
Vat būtent kad ir man nelabai sueina galai dėl DHEA vartojimo ir cistos nes būtent prieš 6,5m kai pirmą kartą nuvykau pas F į kliniką konsultacijai po nepavykusių bandymų LT ir LV, tuomet taip pat buvo cista, ir F atlikusi tyrimus man skyrė DHEA. Apie jį pirmą kartą ir sužinojau iš F, net forume niekas nebuvo apie jį girdėję ir diskutavę. Tuomet ji man skyrė kasdien po 100mg mėnesiui laiko. Po mėnesio kadangi tebebuvo cista tai atlikusi tyrimus skyrė po 50mg ir jį dar vieną mėnesį vartojau. Po antro mėnesio nebenorėjom laukt ir išpunktavus cistą pradėjom stimuliaciją. Jį ir iki pat punkcijos vartojau ir viskas buvo gerai nes būtent iš to ciklo ir susilaukiau dukrytės.
Bendroje sumoje 2,5 mėnesio jį vartojau.
Prieš mėnesį darytas testosteronas yra 0,73 (norma 0,29 - 1,21). Čia jau iškart po stimuliuoto ciklo, kuriame ir vartojau DHEA. Gal iki tol net dar mažesnis jis buvo. Taip kad sakyčiau, jog geras rodiklis, nesuprantu kodėl vakar Marina parašė jog jis geras, bet jau į aukštesnę pusę todėl ir nebevartočiau DHEA.
Grįžus Marinai, nuo pat ankstyvo ryto tiek pirmadienį tiek antradienį labai aktyviai diskutavau dėl vaistų, papildų, kad ir dėl to DHEA vartojimo 😀 net liepiau atsiversti mano bylą ir ne vien tik mėnesius bet ir tikslias vizitų datas nurodant kad paskaitytų ką tada buvo skyrę ir kodėl dabar identiškoje situacijoje jau nebegalima man vartoti 😀 gerai kad nors su Marina geri santykiai ir ji dar kol kas nepasiuntė manęs su įkyriais klausimais bei ilgomis diskusijomis 😀
Kitą savaitę F nurodymu eisiu kartoti testosterono, tai tuo pačiu ir tą DHEA-S atliksiu nors ir neliepė jo daryti. Ir jeigu bus geri rodikliai, pradėsiu vėl DHEA vartoti.