Sveiki, kas naudojate x-lander x-move, gal galite pasidalinti įspūdžiais?
Renkuosi tarp jo ir moon resea, gyvename už miesto, šalia žvyrkelis..
Ačiū!
karlune parašė:
Sveiki, kas naudojate x-lander x-move, gal galite pasidalinti įspūdžiais?
Renkuosi tarp jo ir moon resea, gyvename už miesto, šalia žvyrkelis..
Jūs realybėj matėt xmove? Aš kai pamačiau, tai persigalvojau, per grubus, per sunkus, nu ten yra tankas. Tai dabar perėjau prie xpulse, bet vyrui nepatinka 🤦♀️🤦♀️ moon resea irgi buvo man vienas iš variantų, panašūs mūsų skoniai 😁
ievauoga parašė:
Jūs realybėj matėt xmove? Aš kai pamačiau, tai persigalvojau, per grubus, per sunkus, nu ten yra tankas. Tai dabar perėjau prie xpulse, bet vyrui nepatinka 🤦♀️🤦♀️…
o kuom vyrui x-pulse nepatinka? As renkuosi tarp x-pulse ir x-cite...
Špylkutė parašė:
Sveikos, visiškai pasimetusi... Sunkiau vežimą išsirinkti nei mašina 🙈😁 nežinau ar pirkti naują xlander ar naudota bugaboo buffalo. Ką patartumet?![]()
Deja objektyviai jums niekas nepatars. Mazai kas yra naudoje abu. O kas nera naudoje tai patarimai tokie 0 vertes.
Lb priklauso nuo naudoto bukles, jusu poreikiu.
As Bugaboo neimciau nei uz dyka. Man jie baisus. Bet jus turite rinktis kas jums tinka ir patinka, nes vazinesit jus.
As geriau imciau kokybiska naudota nei toki, kuris naujs kainuoja maziau uz ana naudota. Bet tik su salyga, kad tas naudotas yra geros bukles. O kaip ta bukle patikrinti kai neteko naudoti tokio pat naujo tai nzn. Su tais devetais lb sudetinga. Nebent perkate is sesers, geros drauges, kuri tikrai pasakys visus nusidevejimus. Svetimi tikrai sleps.
Asmeniskai as tikrai savo vezima pusantru metu naudodama jauciu, kad vaziuokle tikrai netoki kaip buvo nauja. Tai devetas vistiek nera naujas ir nebus kaip naujas.
Dziulyte parašė:
Valar kaip tik buvau susitikus su drauge, kur bogaboo turi, tai sako nesužavėjo jis jos, lopšys toks skystas, kiaurai vėjai košia![]()
Man asmeniškai bugaboo kaip parduotuvės krepšys. Labai nepatiko
Špylkutė parašė:
Sveikos, visiškai pasimetusi... Sunkiau vežimą išsirinkti nei mašina 🙈😁 nežinau ar pirkti naują xlander ar naudota bugaboo buffalo. Ką patartumet?![]()
Turiu bugaboo buffalo, perpirkau iš draugės, tiesiog neketinau daug investuoti į vežimà. Na nelabai jis man, lyg tikėjausi, kad bus lengvesnis, mažesnis, bet aš gyvenu gamtoje, tai man visokie cybex tartėtú kaip pasiutę, teko rinktis kažkà su didesniais ratais. Miestui pirkčiau kokį lengvà, mažesnį. Šiaip tas bugaboo man nepatrauklus nei savo dizainu, nei funkcijomis, kodėl jú kainos tokios, negaliu suprasti.