Gems parašė:
Konkrečiai dėl ūgio, tai neeežinau😅 aš 165 ir man cybexas labai gerai. Rankena žiauriai lengvai reguliuojasi, tai problemų bent kolkas nematau
Rankena tai jo, bet kažkaip svorio centras netaip gaunasi
Gems parašė:
Konkrečiai dėl ūgio, tai neeežinau😅 aš 165 ir man cybexas labai gerai. Rankena žiauriai lengvai reguliuojasi, tai problemų bent kolkas nematau
Rankena tai jo, bet kažkaip svorio centras netaip gaunasi
Zhiuli parašė:
Aš tokį ir išsirinkau. Bet man jie išvaizda nėra prastesni. O ir lengvesni už cybex ir kažkaip man kai neaukšta labiau prilipo. Aš 166 cm, tai ir pardavėja sakė, cy…
Normaliai manau pagal ugi ir cybex ir moon🙈 aukso viduriukas
miaumia parašė:
Pripučiami ar geliniai ratai? Kodel?
Žiūrint, kokiais keliais važinėsit ir, ar aktualu vežimo svoris.
Aš ratus vežimo bagažinėje laikau, tai man su problemine nugara dar +1kg pripučiamų ratų svorio nebesinori. Su geliniais važiuoju įkalnėn/nuokalnėn per nelygią žolę. Aišku, jei normaliai prisnigtų (jau retai žiemą tai nutinka), tai daug patogiau pripučiami.
Neringa018 parašė:
Gal kas galite pakomentuoti mamas&papas vežimėlius? 🙂
Ir as esu nusiziurejusi viena mamas pappas occaro 3in 1
Bet labai metausi dar tap Nuova vokeciu juodo. Niekaip negaliu apsispreti.
Lucky7 parašė:
As panasoj situacijoje. Vokietis pagal kaina priimtinesnis. Idomu kaip jo sėdima dalis, iš pirmo pažiūrėjimo nelabai patogi atrodo. O occaro teko dėvėtą žiūrėt, tai ne kokį įspūdį paliko vežimo tarškėjimas. Labai tvirtas urbo 2 modeliukas, tik vėl ratukai mažiukai įdomu kaip su smėliu ir miško takais tvarkosi🤔
Lucky7 parašė:
Mes naudojam moon scala, pirkom iš ten pat (tik tada ji parduotuves neturėjo) esam labai patenkinti. Nežinau kokios dabar kainos, bet mačiau vyksta kinderplanet. Lt išpardavimai moon nuova, nes atsivežė naujus modelius style.
Pats vežimas tvirtas, manevringas, niekas nebarska, visur pravažiuojam (sniego dar nebuvo, kad išbandyt).
Neringa018 parašė:
As panasoj situacijoje. Vokietis pagal kaina priimtinesnis. Idomu kaip jo sėdima dalis, iš pirmo pažiūrėjimo nelabai patogi atrodo. O occaro teko dėvėtą žiūrėt, tai…
Pavasarį sėsim į sėdimą. Šiaip labai nemažai kas jau naudoja moon, manau padaugės atsiliepimų.
leila123 parašė:
Pavasarį sėsim į sėdimą. Šiaip labai nemažai kas jau naudoja moon, manau padaugės atsiliepimų.
Lauksim mamyčių atsiliepimų apie moon sėdimą dalį 🙂