Liepa1234 parašė:
Sveikos. Gal žinote nuo kelintos savaitės gimdymui priima VGN?
Nuo 34 man sakė
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusLiepa1234 parašė:
Nuo 34 man sakė
Liepa1234 parašė:
Nuo pilnų 34 sav
Merginos, o gal zinote kokia tvarka del planinio cp Vilniaus gimdymo namuose. Situacija tokia, jog del mano letinių ligu mane priziurinti gydytoja nori siusti planiniam cp. Kaip suprantu, ji surasys kazkoki rasta, kuriame nurodys visa situacija. Su tuo rastu as turėsiu kreiptis i gimdymo namus ir jie tada paskirs data cp? Ar jie dar patys atskirai vertins? Pvz ar jie gali atsisakyti daryti planini cp, nors mano nestuma priziurincios gydytojos israsuose nurodyta, kad turetu buti atliekamas cp.?
GiedrėIv parašė:
Nuo pilnų 34 sav
Pagal mm ar echo?
Liepa1234 parašė:
Pagal mm ar echo?
Pagal mm 🙂
Sveikos!
Gal kuri nors turėjote konsultaciją prieš gimdymą VGN? Kaip ten viskas vyksta?
Skambinausi pasiklausti dėl tvarkos, palatų užimtumo, kokia tikimybė likti vyrui kartu ir pan. Galiausiai pasiūlė užrašyti į konsultaciją su gydytoja, jog būtų ramiau. Sutikau.
Dabar tik po kiek laiko ėmiau galvoti, ar čia bus labiau konsultacija apie tvarką, gimdymo procesą, laiką po gimdymo ir pan., ar tiesiog neščiosios apžiūra?
Anitsirk parašė:
Sveikos!
Nesciosios apziura manau
Anitsirk parašė:
Sveikos!
Jums niekas negalės iš anksto pasakyti apie užimtumą, nes nežino kiek jūsų gimdymo dieną atvyks kitų gimdyvių. Jeigu gausite privačią palatą, vyras galės likti, tačiau negalės išvykti. Jeigu palatos negausite, vyras po gimdymo turės išeiti.
Konsultacija, tai matyt bus apžiūra dėl nėštumo, nemanau, kad rašo konsultacijoms pas gydytojus, kad pasakotu apie tvarką ir palatų užimtumą
Na, suprantu, kad dėl užimtumo tai niekada nežinosi, labiau turėjau mintyje, kad kokia statistika, ar gimdyvės po vieną guldomos, ar po dvi ir pan., ar dažnai gali likti kartu ir vyras.
Kaip ir bendruosius atsakymus gavau ir taip, tik kažkaip nelabai supratau dėl tos konsultacijos, o ir nepasigilinau kas ir kaip.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai