SunMoon parašė:
Koks Nt melagis![]()
Aha, riebus melagis
SunMoon parašė:
Koks Nt melagis![]()
Aha, riebus melagis
SunMoon parašė:
Taip, abu ivf sekmingi. 1Fet-3neatsilo. 2Fet kibo,bet nukeliavo i kiausintaki. Taip pat, lapkriti, pastojau naturaliai, tik deja -kiausintaki, kuri kartu isoperavo …
Net ir fet metu buna kad i kiausintaki nukeliauja? Hm...
Klau parašė:
Net ir fet metu buna kad i kiausintaki nukeliauja? Hm...
Ir per ivf, gali nukeliauti. Tai lb reti atvejai. G sake, tu esi 10-ta mano praktikoje,kuriai taip nutiko
SunMoon parašė:
Ir per ivf, gali nukeliauti. Tai lb reti atvejai. G sake, tu esi 10-ta mano praktikoje,kuriai taip nutiko![]()
Oho... 😕
SunMoon parašė:
Ir per ivf, gali nukeliauti. Tai lb reti atvejai. G sake, tu esi 10-ta mano praktikoje,kuriai taip nutiko![]()
Vajei pasirodo viskas imanoma.. Tiesa, man pirmad punkcija bet gydytoja kazkaip nepaminejo kiek turi but vyrui susilaikymas.. Gal kuri zinot?
Klau parašė:
Vajeipasirodo viskas imanoma.. Tiesa, man pirmad punkcija bet gydytoja kazkaip nepaminejo kiek turi but vyrui susilaikymas.. Gal kuri zinot?
3d
SunMoon parašė:
3d
Tai siandiena skaitos turi pasidaryt reikalus vyras.. Jei pirmadieni ryte punkcija..
Klau parašė:
Tai siandiena skaitos turi pasidaryt reikalus vyras.. Jei pirmadieni ryte punkcija..
Tai reikalus jis gali pasidaryto,bet bent jau mums/mam kol stimuliavo ir iki punkcijos prasė susilaikymo 🙈
Paulauskiene parašė:
Tai reikalus jis gali pasidaryto,bet bent jau mums/mam kol stimuliavo ir iki punkcijos prasė susilaikymo 🙈
Vyro susilaikymo?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-47