Medy parašė:
Varysiu tada per pietus į santaras, pasidarysiu hcg, prg ir bus aišku pasityčiojo testas iš manęs ar ne![]()
Lauksim ziniu 🙏
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMedy parašė:
Varysiu tada per pietus į santaras, pasidarysiu hcg, prg ir bus aišku pasityčiojo testas iš manęs ar ne![]()
Lauksim ziniu 🙏
I_ngrid_a parašė:
Gal kažkas turėjo kompensuojamą ivf ir tą patį ciklą nekėlė,o šaldė? Paskui jau norint keltis bus mokama,nebekompensuos,ar ne taip suprantu? 🤔
Mes NW turejom kompensuojama ivf del hiper nebuvo ikelimo ir pirma fet po keliu ciklu kompensavo
Mis1996 parašė:
Mes NW turejom kompensuojama ivf del hiper nebuvo ikelimo ir pirma fet po keliu ciklu kompensavo
Aš jus atsimenu iš susirašinėjimų seniau😊 matau, kad pavyko! Sveikinu
Paulauskiene parašė:
Labaa rytas.O man dabar pasistojo klausimas.Leidziamės mes tuos vaistus laukiame hcg dienos ir db man pagal viska sekmadieni turi but mm ar jos ateina vistiek ar ti…
Jei, nestumo nera- mm gali ateiti, ir su vaistais arba tik juos nutraukus
SunMoon parašė:
Jei, nestumo nera- mm gali ateiti, ir su vaistais arba tik juos nutraukus
Nu supratau.nes galvoju jei mm ateitu tai nei hcg nebesidaryčiau tada 🙈 nu laukiam tada 😬
Paulauskiene parašė:
Nu supratau.nes galvoju jei mm ateitu tai nei hcg nebesidaryčiau tada 🙈 nu laukiam tada 😬
Negalvokit taip, jokiu mm nebebus 🙏
SunMoon parašė:
Negalvokit taip, jokiu mm nebebus 🙏
Žinoma,kad giliai širdyje tikiuosi kad nebus ju bet geriau ruoštis kad ateis nors nebus taip skaudu 🙈🙏
Paulauskiene parašė:
Man jei naudoju progesterono ovules neateina mm, nutraukus ateina po 2-3 dienu mažadug;)
Bet čia ne apie ivf kalbu, po stimuliacijų taip būdavo
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai