September7 parašė:
Man vakare irgi ne taip maudzia.
Bet man kazkaip maude aiskiai, o islipus is masinos taip staiga nustojo 🤔 tai cia apie 17 val ir nebeskauda 🤔
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Man vakare irgi ne taip maudzia.
Bet man kazkaip maude aiskiai, o islipus is masinos taip staiga nustojo 🤔 tai cia apie 17 val ir nebeskauda 🤔
Irvutė parašė:
Tai darbe viskas yra blogiau 😂
September7 parašė:
Tai darbe viskas yra blogiau 😂
Nu nezinau, man jau neramu. As turejau nesivystanti nestuma rudeni, ir viena diena dingo visi pozymiai....
Irvutė parašė:
Nu nezinau, man jau neramu. As turejau nesivystanti nestuma rudeni, ir viena diena dingo visi pozymiai....
Nesigasdinkim, man vakare irgi ramiau viskas nei ryte ar diena, tie maudimai nuo progesterono tikriausiai, tai manau ryte vel smagumai bus. As irgi turejau nesivystanti sausi. Dar pakentekim truputi 🫶
Anisa parašė:
Užsirašiau šiandienai. Ir penktadieniui, ir pirmadieniui 😀
Gal jau gavote prg atsakymus?
Irvutė parašė:
Gal jau gavote prg atsakymus?![]()
Dar ne. Tik šiandien vakare bus 🥴 bet ryt 8 ryto važiuoju dar kartą pasitikrinti, tai galvoju, gal reikia nesidėti ovulių prieš tai?
Anisa parašė:
Dar ne. Tik šiandien vakare bus 🥴 bet ryt 8 ryto važiuoju dar kartą pasitikrinti, tai galvoju, gal reikia nesidėti ovulių prieš tai?
Oi, sito nezinau jau 🤔 paciai is tiesu aktualu
Irvutė parašė:
Oi, sito nezinau jau 🤔 paciai is tiesu aktualu
Gal kitos moterys žinos. Praeitą kartą, kai jau leidausi prontogest, jau buvo mažiau aktualu tai, nes šiaip ar taip didelė dozė. O dabar jau norėtųsi tikslumo. Gal reikia chatgpt paklaust 😄 o kokioje jūs stadijoje? Kaip suprantu jau įkelta?
September7 parašė:
Kaip šiandien savijauta merginos?
As emociskai prastai tiek del hormonu, labai jautri, tiek del to, kad siandien yra 7dpi, vakar vakare dingo visi maudenimai tiek pilvo, tiek strenu... jauciuos lyg nieko nevyktu, aisku ryte pasidariau testa, kuris pigiakas ir nera jautrus, net neraso ant pakuotes koks jautrumas 🤦♀️ tai dabar dar liudniau, nors zinau, kad per anksti dar...
o kaip tu, ar dareisi testa?
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai