2015.12.02 01:53 (prieš 10 m.)
Silkverpe parašė:
Tiek perdozuota ir vistiek "1 lasiuku sumazino doze" ???
Mane gyd stebina,kosmaras kazkoks...
Mes dareme tyrima po vizito pas pediatre. As savo iniciatyva ji padariau mazutei, nes per ilgai, mano manymu, gereme po 4 lasiukus. O ir tie trys lasiukai, paskirti paskutinio vizito metu+ dar zuvu taukai, man per daug pasirode. Tad del viso pikto nutariau patikrinti kaip pas mus su vitD. Ir stai kokie rezultatai.
24karatai parašė:
Greta teiketu daryti ir parathormono tyrima. O tyrima del vitD reiketu kartoti po 3 men.
Mes zuvu tauku ir negereme. Mums dar tik israse musu gydytoja. O tyrima dariau po vizito pas pediatre.
Sakot po 3men kartoti tyrima? Hmm, o jei po menesio, bet kartu patikrinti ir Fe, Ca, P ir parathormona?
Ziurekit, apie parathormono turima rasoma - "Geriant pieną gali būti nustatyti klaidingai sumažėję PTH kiekiai". Mazute maitinu ir mp, ir pm. Ar tyrimas nebus klaidingas? Ar klaidingas buna geriant karves piena? Bet pm gaminami is karves pieno. Tad ar kudikiui verta ji daryti?
Be to, siuos tyrimus ir man reiketu pasidaryti. Man diagnozuota sarkoidoze. Idomu, kokie butu mano tyrimu rezultatai?..