2014.04.13 15:22 (prieš 12 m.)
-Eglė- parašė:
o ar stena,riecia kojytes? jei gerai jauciasi,tai manau tiesiog atejo tas metas kai mp visa pasisavina ir nelieka nieko nereikalingo
as vienintelis ka darydava…
Na aciu dievui mano anyta siek tiek kitokia, nes medike :)))) na jai lyg buvo augimo suolis,tai as galvoju irgi, kad gal viska pasisavina...bet vistiek kazkada jau turetu pasitustint :/ seip tai gerai jauciasi, tik va 5dieni verke puse valandos, gal pilvelio diegliai buvo uzeje.... ir dabar zinok,ar cia susije su tuo, ar visai nesusije...
nykstuke03 parašė:
Mano sunui irgi buvo metas, panasaus amziaus kaip Jusu mazyles, kai nekakojo 7dienas, nebuvo jokiu diskomforto zenklu, tad ramiai gyvenom ir laukem pasitustinimo. T…
na maniske ir taip daznai padaro, kad reik persirengt, tai nesistenesiu, jei po tiek dienu pravarys per krastus :))))
aj15 parašė:
zinokite maniskis nesitustindavo 7 dienas(kaip ir nykstuke03), budavo kad ir visas 10 d (bet cia retas atvejis). Tiesiog ateina toks metas. Zinoma buna pradzioje so…
aciu uz palaikyma, dabar siek tiek ramiau bus, lauksim tos "dovaneles"
na ji nestena per daug...tik bezdedama ;)
virdzinv parašė:
Pas mane ir maziukas bezda bezda, raitosi, naktimis ir verkia...kas 5d ar 6d kakoja
(ir tai po mano slyvu gerimu ir arbatu) gal ir nekreipciau demesio, bet kad …
na maniske tai neverkia... o gal jus kazka valgot, kad maziukui pilveli pucia, uztai ir verkia, nes pucia ar raizo...? pabandykit perziuret maista...