Ona_Mont parašė:
Buitine kalba kalbant, vaikščioti namie plikais papais.![]()
Oooo idomu net nezinojau,aciu uz atsakyma,lakstysiu tik su nuogais
Ona_Mont parašė:
Buitine kalba kalbant, vaikščioti namie plikais papais.![]()
Oooo idomu net nezinojau,aciu uz atsakyma,lakstysiu tik su nuogais
Niuta parašė:
Ačiū labai, mamytės, už patarimus dėl kraujuojančių spenelių!
Bandau keist padėtis, užsidėsiu po maitinimo multi mam kompresus kaip patarėt. Šia…
Ar vaikutis iskisa liezuviuka lauk, taip kad "uzdengtu" apatine lupyte? O taip pati paziurekit ar nera pleveles per viduri. Jei esat is kauno, tai cia yra naujagimiu gydytoja per kuria galima greiciau susitvarkyti si reikala.
Vilte3 parašė:
Oooo idomu net nezinojau,aciu uz atsakyma,lakstysiu tik su nuogais![]()
Bent jau man tai buvo neimanoma, gal tik dabar iseitu taip lakstyti ir tik vakare, nes begdavo smarkiai pienas, man ta 60 sugertuku pakuote kaip nebuta per 2-3 dienas, tai darydavau trumpa gulima oro vonia tik tai krutinei is kurios valge, mazdaug tiek laiko kiek uztrunka isdziuti pienukui ant spenelio
Tai va jei neiseis ir tau vaikscioti plikais papuliais tada zinok kad ir trumpute oro vonia daro gera darba irgi
geranta parašė:
Turi but 6 sysiai, beroc pov45ml per para![]()
cia vienas sysiukas
Tagi parašė:
P.S. klausimas ne į temą, bet jei atakysit būsiu dėkinga. O nuo kada pradėjot naudoti dantų pastą ir kokią?
Odontologai rekomenduoja nuo 1,5 metų.
Niuta parašė:
Gal visa tai dar lemia, kad man nepatogu žindyt, nes spenelis ir pati krūtinė didelė..![]()
Mano irgi speneliai buvo dideli, tai lygiai ta pati problema. GN sakė, kad mažius nemato reikalo daug apžioti, nes ir taip pilna burna
akvelina parašė:
Pasaikartosiu gal...bet man gastroenterologas sake, kad Pieniniai dantukai genda tik del vienos priezasties - kudikiu refliukso, kai yra padidejes skrandzio rugstin…
Dėl to irgi genda, bet abejoju, kad tai vienintelė priežastis. Negi jau taip visiems vaikams, kurių dantys sugedę, refliuksas? O dantys tai labai vaikų sugedę.
greta4321 parašė:
Mamytes reikia pagalbos mano leliukas nenori imti mano kruties nors girdziu kad jo pilvelis gurge bet visvien jis msn ja isspjaunaka daryti ?
![]()
Prasyti pagalbos pas akuseres, kad ateitu ir parodytu kaip paduoti kruti, kaip laikyti vaika. Venkit misinio, mokykites paimti kruti, reikalaukit kad akuseres padetu, jos privalo!
Mamytes, niekad neturejau problemu su speneliais, net zindymo pradzioje. O vat dabar, panasu, kad galiu ju sulaukti.
Kai mazius zinda, jau antra diena ant spenelio jauciu jo dantukus, jausmas, turiu pasakyti, ne is maloniuju.
Dantukus virsutinius turime jau senokai, su apziojimu, kaip minejau, nera buve problemu, o dabar nesuprantu, kas darosi. Gal kas turit panasios patirties ar pamastymu, buciau dekinga, jei pasidalintumet mintimis.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai