Sveiki,
Gal kas turetumete komentaru apie lopseli-darzeli Rudnosiukas Lazdyneliuose? Radau kolkas gana skirtingus atsiliepimus...
IAmTia parašė:
Sveiki,
As juo domejausi, tai radau klasioke, kuri ten leido vaika, ji buvo labai patenkinta ir tik del finansiniu priezasciu pakeite i valstybini. Bet daug detaliu nezinau
nstl parašė:
Ieškau 1,5 metų linksmam aktyviam berniukui privataus darželio šiuose rajonuose: Jeruzalė, Baltupiai, Fabjoniškės. Ar turite rekomendacijų? Norisi kad aklėtojos būt…
Mes kiek ziurejome mums labiausia patiko Apelsinu pieva. Auklyciu atzvelgiu. Bet netiketai gavome valstybini darzeli tai nustojome zvalgytis. Bet sakeme jeigu turesime problemu su valstybiniu pereisime i privatu butent sita.
Sveiki,
Norėčiau parekomenduoti darželį Išminčiukai, esantį Valakampiuose. Namas yra didelis, erdvus, pasirūpinta vaikų saugumu, kiemas taip pat labai didelis, pilna įvairiausių veiklų vaikams. Auklėtojos malonios, informatyvios, visada papasakoja plačią dienos apžvalgą, naudojasi Kindervibe, kas man asmeniškai yra labai svarbu. Vaikai yra skaniai maitinamai (maistą veža Voverės), vyksta muzikos ir sporto užsiėmimai.
Džiaugiuosi pasirinkusi šį darželį!
veronika.no parašė:
Sveiki, gal kas lanko vaikystes taką arba aukštyn kojom? Kokie atsiliepimai?
Mes pradesim Aukstyn kojom lankyti uz poros savaiciu! Kita savaite eisime i individualu susitikima su aukletoja. Labai jaudinames, kaip cia viskas bus. Tai atlikusi visu Vilniaus darzeliu analize, nusprendziau, kad sitas tiks mano vaikui
Bet ten labai is anksto reikejo registruotis - vasari. Tai bent jau sake, kad ten visos vietos uzrezervuojamos bent pries pusmeti tai tikrai
Evyevy parašė:
Nes mes gyvenam justiniskese, bet neradau cia privaciu. O mano darbad baltupiuose tai galvoju patogu butu ten veztis ir maze. Bet mes neesam registruoti vilniuj tai…
Jei nuomuojat buta su sutartimi galit prisideklaruot pagal nuomos sutarti.
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai