ILONA@D parašė:
jie pagrinde raso,mokytoja diktuoja Lt o jie raso angliskai.tai va kasdien o 20 zodziu,savaites gale 150 kaskas
Nu nee- maniskis sake tiek nauju zodziu nesimokina perpamokas... Pratybas, knyga sperndzia........
ILONA@D parašė:
jie pagrinde raso,mokytoja diktuoja Lt o jie raso angliskai.tai va kasdien o 20 zodziu,savaites gale 150 kaskas
Nu nee- maniskis sake tiek nauju zodziu nesimokina perpamokas... Pratybas, knyga sperndzia........
aurorra parašė:
tai jo kiek pasiklaaussinejunieku nieko tiek neraso.ir kasdien parasu parnesa.
reke77 parašė:
Sveikos!netycia užmačiau jusu temuke. Gal priimsit,atgaivinsim;-)
Sveika prisijungusi
na mes cia pagal vietoves neskirstom, visos esam lygios
Maniske mokosi irgi puikiai, nu bet ta paauglyste nuves mane i kapus arba beprotnami
Meilūnė parašė:
Sveika prisijungusina mes cia pagal vietoves neskirstom, visos esam lygios
![]()
ir kuo pasireiske ta paauglyste? kokios problemos?
jei dabar sunku- kas laukia veliau
aurorra parašė:
ir kuo pasireiske ta paauglyste? kokios problemos?
jei dabar sunku- kas laukia veliau![]()
Pasiteisinimai pamoirsau, nepagalvojau, mintys kazkur kitur, daro savo ir po to ziuriu tokiom akytem, pasteisindama, kad pamirsau. Viska daro pagal save, gali kalt nekalus i galva, blin gal per galva kalti, kad atsipeiketu
Sveikos mamytes uzmaciau kad renkasi 2004 m.galvoju pasiguosiu siek tiek
mano sunus tingi mokytis, jam didziausia kancia ruosti pamokas, slepia, meluoja.. oi oi oi pykstames ir vel taikomes... nezinau kaip elgtis, dabar dar laukiuosiu tai nervai visai nereikalingi.. siaip geras vaikas, nuosirdus bet kas susije su mokslais...
vitalija3 parašė:
Sveikos mamytes uzmaciau kad renkasi 2004 m.galvoju pasiguosiu siek tiekmano sunus tingi mokytis, jam didziausia kancia ruosti pamokas, slepia, meluoja.. oi…
sveika na man rodos dauguma ju tokie dabar tokio amziaus,manasis igi geras bet kartis uzeuna jo toks pasiutimo priepolis
atsisneka ir ttt
vitalija3 parašė:
Sveikos mamytes uzmaciau kad renkasi 2004 m.galvoju pasiguosiu siek tiekmano sunus tingi mokytis, jam didziausia kancia ruosti pamokas, slepia, meluoja.. oi…
na maniskis nepaburbuliaves irgi nedaro pamoku..... o seniau nebuvo problemu su mokslais?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai