2011.01.25 14:25 (prieš 15 m.)
Ritela parašė:
Na mes auginame 12dantuka
valgom kaip ka taip sunku imaitinti su maistu.daug skysciu geria,bet su maistu sunkokai.O kaip jum pavyko ismaitinti taip ilgai?as ismaitinau savo pienuku iki 2.5 men.
nyko pienukas nyko ir baigesi.o taip norisi kad vaikas gautu geriausia..
ka tik pagimdziusi atrodo pieno turejau begale-krutine tiesiog kaip akmuo buvo,ben manoji gyme labai maza-2kg.250g.tai neturejo jegu traukti pienuko pati.o kai grizom is ligonines po triju dienu-pieno jau nebebuvo.Gydytoja manes klause nori maitinti pati ar misinukais?aisku kad pati,tai patare nors to pienuko vos keli lasai,kada tik nori mergaite valgyt turiu pirmiausia duot is krutines o po to is buteliuko.Tai sitaip zaidem pusantro menesio kol pradejo pakakt pieno ir is buteliuko nebenorejo.Nors gygytoja buvo perspejusi kad jei turesiu pieno tai prades jo rastis,jei ne tai reik nenusimint.dar geriau kaskokius vaistus skatinancius piena(bet manau man jie nieko nepadejo,labai trumpai geriau).Pazistamos patarinejo gert bealkoholini alu,valgyt chalva ir t.t.bet alaus negeriau-nes nemegstu ,chalvos taipat nevalgiau-po gimdymo saldumynu nemegau,valgiau tai ka norejau.vienas pediatras mums sake kad nei nuo vieno maisto produkto nesigamina pienas-gaminasi tik nuo to kiek vaikas zinda,tai jo ir paklausiau.Tai mano istorija,mano mergaitei 1m.5men. bet dar turiu pieno.Todel labai prasau nenusiminkit jei anksti baigesi pienukas,kiekvienas organizmas kitoks,ir kiekviena patirtis kitokia,seis laikais ir pieno misineliai labai panasus i motinos piena