Nataliukas24 parašė:
cia vilniuje Vilniaus (Kalvarijų) Šv. Kryžiaus Atradimo parapija
Tokios negirdejau... Aisku, nesu jauciu dar net viso Vilniaus macius, tai ir baznyciu neskaiciavau
Zinau tik, kad grazesnes uz Onos baznycia tikrai nera
Nataliukas24 parašė:
cia vilniuje Vilniaus (Kalvarijų) Šv. Kryžiaus Atradimo parapija
Tokios negirdejau... Aisku, nesu jauciu dar net viso Vilniaus macius, tai ir baznyciu neskaiciavau
Zinau tik, kad grazesnes uz Onos baznycia tikrai nera
Viktorija parašė:
Tai va, nu kaip nervina, negaliu! Bet ka as padarysiu - pasirinkimo neturiu. Arba pyktis ir vis tiek jis darys kaip nori, arba isvengti pykciu ir vienai pasinervuot. Dabar trim savaitem yra gryzes toks jo "smiertnas" draugas, kuris irgi medziotojas, tai abu sukise nosis nieko daugiau ir nekalba, tik apie medziokle. Ai, matau su kokiu azartu jis ruosesi, pirko visus tuos aksesuarus, as dar ziuronus padovanojau, tai laimingas kaip vaikas. O vakar tik pirma karta isvare pabandyt. Tai kazkaip ieskau savyje atlaidumo ir supratingumo![]()
na saunuole kad tvardaisi,as kazin ar sugebeciau
airida333 parašė:
Nyuostabi bažnyčia![]()
Man jinai irgi labai miela, bet yra kontraversisku nuomoniu apie ja, nes kai kam jinai darzine primena. Nu nezinau, man tai jokiu asociaciju... Grazi, balta, silta, gera akustika, nuostabus choras, kazkaip nieko jai netruksta...
Viktorija parašė:
Tokios negirdejau... Aisku, nesu jauciu dar net viso Vilniaus macius, tai ir baznyciu neskaiciavauZinau tik, kad grazesnes uz Onos baznycia tikrai nera
![]()
ji yra tarp Baltupiu ir Jeruzales raj., ta baznycia, man ji irgi grazi, kaip senoveje , o ne tie kur naujoviski pastatai..ten mes tuokemes
Nataliukas24 parašė:
na saunuole kad tvardaisi,as kazin ar sugebeciau![]()
Baik tu, sugebetum, kazkaip man atrodo, kad tu labai taikaus charakterio, per visa bendravimo laikotarpi nesi prideliojus piktu veiduku, ne taip, kaip mes su Emma
Nataliukas24 parašė:
ji yra tarp Baltupiu ir Jeruzales raj., ta baznycia, man ji irgi grazi, kaip senoveje , o ne tie kur naujoviski pastatai..ten mes tuokemes
Va del to ta musu Prisikelimo baznycia kai kam ir nepatinka, nes jinai moderni, balta visa, be antikvariniu paveikslu ir t.t.
Viktorija parašė:
Mamos, pasidalinkit, kokius patiekalus zadat gaminti kucioms ir kaledoms? As tai zasi kepsiu, pora rusiu salotu padarysim su mama, silke kaip nors su morkom ir burokeliais nu ir nesugalvoju, ka dar tokio skanaus ir puosnaus padarytiAirida, tu cia kulinare stipri pas mus, mestelk kokiu receptuku
![]()
Kad Kūčiom nieko įpatingo žinok
Man labiausiai reikia pyragėlių su grybais
Toliau silkutė, raudona mišrainė, žuvis su pakepintais svogūnais, skumbrė, kviečiai su medumi, desertui po mišių- želė su braškėmis
O per Kalėdas - antis, balta mišrainė, lašišos užkandėlės, šaltiena, liežuvis, šiemet daug užsieniečių drauge švęs tai stengiamės lietuviškai
Kalėdoms dar būtinai maskarponės tortas
Viktorija parašė:
Va del to ta musu Prisikelimo baznycia kai kam ir nepatinka, nes jinai moderni, balta visa, be antikvariniu paveikslu ir t.t.
Aš kadangi žinau prisikėlimo bažnyčios pastatymo aplinkybes, istorija tai tikram lietuviui ji negali būti nemiela
airida333 parašė:
Kad Kūčiom nieko įpatingo žinokMan labiausiai reikia pyragėlių su grybais
Toliau silkutė, raudona mišrainė, žuvis su pakepintais svogūnais, skumbrė, kviečiai su medumi, desertui po mišių- želė su braškėmis
O per Kalėdas - antis, balta mišrainė, lašišos užkandėlės, šaltiena, liežuvis, šiemet daug užsieniečių drauge švęs tai stengiamės lietuviškai
Kalėdoms dar būtinai maskarponės tortas
![]()
O kaip lašišos užkandėles darai? As tai ant cesnakinio batono riekeles tepu varskes uztepa su zolelem ir dedu lasisa. Paprastai. O tu gal kanors mandresnio moki?
Viktorija parašė:
O kaip lašišos užkandėles darai? As tai ant cesnakinio batono riekeles tepu varskes uztepa su zolelem ir dedu lasisa. Paprastai. O tu gal kanors mandresnio moki?
Aš susmulkinu lašišą, krapus ir per sulkią tarką įtarkuoju olandiško sūrio, viską sumaišau su majonezu ir tepu ant krekerių, nieko ypatingo, bet skonis labai geras, tirpsta burnoje, ir aš visur ant lašišos užkandėlių barstau citrinpipirių, O taviškės užkandėlės skamba skaniai, išmėgonsiu
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai