garbaneex parašė:
kuriam laikui planuojate eiti?as tai eisiu 2metamkiek teko girdeti sitaip apsimoka labiau nei 1metams...
![]()
as tik metams... poto derinsiu darba su vaiko prieziura, nes dirbu ant saves, turetu pavykt suderint...
garbaneex parašė:
kuriam laikui planuojate eiti?as tai eisiu 2metamkiek teko girdeti sitaip apsimoka labiau nei 1metams...
![]()
as tik metams... poto derinsiu darba su vaiko prieziura, nes dirbu ant saves, turetu pavykt suderint...
Labutis
va as po baseino,nelb man jis padeda....cia turbut lb padeda toms,kurioms nugaras skauda...
Ilonka--->man tarp koju skauda,gaktikauli pati,nieko nepadarysi,skaides turbut iki pat gimdymo,man jau antra savaite ar trecia kaip skauda be perstojimo...del gimdymo tai tiesa,gali tekt klupant ar kaip gimdyt,bet tik negulint,arba cp.
ziuresim ka gine sakys maniske,kai paskutini kart buvau pasiguost kad skauda,net neapziurejo..
mano zirnis siandien irgi aptinges,bet as nelb suprantu kada cia jau pergywent del tu judesiu...nu man wisad sujuda per ta pusvalandi kiek reik,tai wadinas wiskas gerai....as isiwaizduoju jei pusdieni nelb jauti tai tada jau varyt i ligonine reik pasiziuret...arba pirma ka saldaus suvalgyt,kad suspurdetu
kuveite parašė:
Labutis![]()
va as po baseino,nelb man jis padeda....cia turbut lb padeda toms,kurioms nugaras skauda...
Ilonka--->man tarp koju skauda,gaktikauli pati,nieko nepadarysi,skaides turbut iki pat gimdymo,man jau antra savaite ar trecia kaip skauda be perstojimo...del gimdymo tai tiesa,gali tekt klupant ar kaip gimdyt,bet tik negulint,arba cp.
ziuresim ka gine sakys maniske,kai paskutini kart buvau pasiguost kad skauda,net neapziurejo..mano zirnis siandien irgi aptinges,bet as nelb suprantu kada cia jau pergywent del tu judesiu...nu man wisad sujuda per ta pusvalandi kiek reik,tai wadinas wiskas gerai....as isiwaizduoju jei pusdieni nelb jauti tai tada jau varyt i ligonine reik pasiziuret...arba pirma ka saldaus suvalgyt,kad suspurdetu
![]()
na man tikriausiai dar ne taip baisiai kaip tau skauda, man ypac negerai buna kai keliuosi arba seduosi. toks jausmas kad ten jau viskas issiskete pas mane (sorry uz toki palyginima)
o del ko sitoj situacijos cp daro ar klupint gimdyti??
kuveite parašė:
.arba pirma ka saldaus suvalgyt,kad suspurdetu![]()
na jo suvalgiau sadainiu atsigavo biski
saulela parašė:
na jo suvalgiau sadainiu atsigavo biski![]()
as tai kai ka nors salto uzvalgau arba isgeriu, tai pradeda makaluotis manoji
Ilonka parašė:
na man klubus anksciau skaudejo baisiai, verkiau is skausmo. dabar nustojo, bet uz tai tarpukoji skauda.... cia kazin gal del to kad pleciasi ta viecike???![]()
Man ir skauda
ir kiek zinau tai normalu nes organizmas ruosias
o siaip gine man sake kad viskas gerai
o dazniausiai skauda nakti
o siaip dienos metu ne
kankina mane rugstys
va pieno prisipirkau tikiuos pades
olickak parašė:
del idomumo paskambinau i gimdymo namus tai del klizmutes pasake kad jeigu jum labai reikes paciai pirktis tai galitbet siaip jie patys viska padaro
tik kad paminejo reikia daugiau tu vienkartiniu paluciu pasiimt del visa ko, nes kartais gimdyves mazai atsiveza
vat ir viskas.
Sveikutes,
Jus, man tundrai, paaiskinkite kokias cia dar vienkartines palutes reikia tureti?
Kuo labiau mano dieneles slenka i pabaiga, tuo labiau pradedu suvokti, kad dar visiskai esu nepsiruosusi savo leliuka gimdyti. Atrodo, kad nieko nezinau, nesuprantu...kazkokia panika jau ima pulti...
Dokute parašė:
Man ir skaudair kiek zinau tai normalu nes organizmas ruosias
o siaip gine man sake kad viskas gerai
o dazniausiai skauda nakti
o siaip dienos metu ne
![]()
kankina mane rugstys
va pieno prisipirkau tikiuos pades
![]()
man ti skauda kai keliuosi nuo sofos ar kedes ir kai seduosi, nes abu veiksmus turiu atlikti siek tiek prasisketusi, kitaip neiseina.. gerk vytauta ! man labai padedavo nuo rugsciu sitas mineralinis. o nuo pieno tik blogiau budavo..... aisku kiekvienai vis kitaip..
man tai istisai skauda,ir diena ir nakti ir verciantis ant sono ir einanat ir sedint ir stojant...nu visad...lb vargina sita nesamone...
tdl kad turiu didesne tikimybe isnirt gimdymo metu (ko lb nenoreciau,nes po to ilgai atsigaut reik),isivaizduoju koks skausmelis turetu but kai kojos isnyra,nes jau ir taip gerai skauda,vajetau man baisu net pagalvot
aurime parašė:
Sveikutes,Jus, man tundrai, paaiskinkite kokias cia dar vienkartines palutes reikia tureti?
Kuo labiau mano dieneles slenka i pabaiga, tuo labiau pradedu suvokti, kad dar visiskai esu nepsiruosusi savo leliuka gimdyti. Atrodo, kad nieko nezinau, nesuprantu...kazkokia panika jau ima pulti...
sveika, ne tave viena sita panika apemusi.. as jauciuosi blogiausia mama pasaulyje nes iki siol nesugraibau jegu nueiti i ligonines rengiamas pamokeles apie lialiu prieziura... tai tik nesijuokint, siandien nusipirkau pampiuku ir prasilupau pakuote vien tam, kad paziureti "kaip jie veikia "
ir valio!!!!!!! pasirodo moku pakeisti!!!
o del viso kito tai nezinau, manau ir savaime kai atsiras lelius daug ka zinosi, tiesiog nujausi. Nei mano mama, nei sesuo ejo i kokius kursus, ir kuo puikiuaisia vaikelius savo uzsiaugino
o palutes vienakrtines tam, kad nesukraujuotum patalynes kurioje miegosi pati, ir lialiukui pervystyti
siandien kaip tik ju ir nusipirkau
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai