ewelina parašė:
as jai parasysiu,paklausiu ar dar nepardave ir jei ka duosiu tau jos nr,parasysiu tau zinutebeje labas rytas
Laba dienele,na buciau dekinga,lauksiu ziniu,aciu
ewelina parašė:
as jai parasysiu,paklausiu ar dar nepardave ir jei ka duosiu tau jos nr,parasysiu tau zinutebeje labas rytas
Laba dienele,na buciau dekinga,lauksiu ziniu,aciu
www.diena.lt/naujienos/kriminalai/policija-atskleide-ziauria-nesciosios-nuzudyma-klaipedoje-385949/psl-1 o cia tai ziauru
Aciu ,Evelina, bet kolkas neprisikambinau, nors manau, kad jau bus nupirktas.
Gudrius parašė:
Tai gerai kai i geraja puse stebina tevelius, o musiske kuo toliau, tuo labiau mus sokdint pradejo...uzena momentai kai nei ant rankyciu nei lovytej nei vibro kedutej niekur nenori but, valgant pradejo irgi verkt, tokia nerami palikus, turbut mus jau pradeda kankint dantukai![]()
tai ko gero dantukai, yra gelis zinau, kuris uzfrizina biski dantenas.. tik va pavadinimo nezinau.. bet galiu suzinot pas drauge, sake jos trim vaikam superiskai padejo
man zinokit dygti pradejo, mama sake, jau 2 menesiu net dantukai
Irenaa parašė:
tai ko gero dantukai, yra gelis zinau, kuris uzfrizina biski dantenas.. tik va pavadinimo nezinau.. bet galiu suzinot pas drauge, sake jos trim vaikam superiskai padejo
man zinokit dygti pradejo, mama sake, jau 2 menesiu net dantukai![]()
kartais ir man atrodo, kad jau artejam link dantuku. ji taip seiliojasi ir kumstukai istisai burnoje.
mamyte inga parašė:
kartais ir man atrodo, kad jau artejam link dantuku. ji taip seiliojasi ir kumstukai istisai burnoje.
dar katik perskaiciau, kad palengvina, jei slapia frotine skiaute dantenas pamasazuoji vaikui -idomu veiksminga tai??
Irenaa parašė:
dar katik perskaiciau, kad palengvina, jei slapia frotine skiaute dantenas pamasazuoji vaikui -idomu veiksminga tai??
as ir su merliuku ir su pirstuku pamasazuoju
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai