Vi2te parašė:
sveikos nemiegancios dar mamos,labai prasau pasau prasau
paspauskit nuoroda ir patinka
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=274896975883841&set=o.109053622449763&type=1&theater
o tai prarandam pozicija![]()
![]()
Vi2te parašė:
sveikos nemiegancios dar mamos,labai prasau pasau prasau
paspauskit nuoroda ir patinka
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=274896975883841&set=o.109053622449763&type=1&theater
o tai prarandam pozicija![]()
![]()
vaidulis parašė:
labas rytasnegaliu as be jusiu tik akis pramerkiu kompas jau lovoj
![]()
Ir man tas pats, vyras pro duris, as vaika i lovyte ir prie kompo
Priklausomybe siaubinga. NORIU GYDYTIS!!! Tik kaip
?
liepuzele parašė:
Ir man tas pats, vyras pro duris, as vaika i lovyte ir prie kompoPriklausomybe siaubinga. NORIU GYDYTIS!!! Tik kaip
?
sunkus cia atvejis
tigriuke666 parašė:
labas rytas! o as sn pas stomatologa eisiu nefig graikiskus riesutus dantim gliaudyt.... pirma karta per 18 metu gres danti... pask katra kai 11 m buvo man dantis taise o iki siol visi geri buvo ... vyras luzta tipo pagaliau
as niekaip neprisiruosiu pas dantista,reik ir man kada nueit,o tau pasiseke su dantim
neriuke parašė:
Tai taip taipjus tik butumet gerai kad savo dydzius surasytumet
nes neisivaizduojiu kokiu reikia, ar didesniu ar mazesniu
![]()
Man S arba 36 dydi, angliskas lygtai 8
Labas rytas.
Na pas jus ir nuotaika vakar buvo, aš manau Dalyte, kad pakentėk dar, kol išeisi į darbą, nes dabar vienai sunku bus, na nebent jis išeis iš namų, o ne tu, Na bet viena diena juoda, kita balta, jam tikrai depresija, na bet ne mums jį išgyditį.
O mano nuotaika vakar taip pat buvo baisi, TRAGIŠKA.
Užvakar buvo susirinkimas, o aš į jį nenuėjau, tai ką Jūs galvojat, ant mano dukros varė,kad ji renka iš vaikų paskalas kaip gyvena jų tėvai ir pasakoja valgyklos moterims, kad neatsakinga nors ji yra klasės pirmūnė, o dar dukra pasisakė, kad jai pastoviai vienas klasiokas siūlo eiti pasirūriti ir čiulpti bybį, šlykštu net rašyti, kaip kalba dešimtmečiai, tai paskambinau auklėtojai, išdėjau į šuns dienas, kad nesugeba prižiūrėti klasės, kad mano vaikas parėjęs iš mokyklos turi verkti ir bijoti eiti į mokyklą, nes tyčiojasi, ką gal laukti kol vaikui pasisuks varšteliai ir vaikas pasidarys ką sau, NA JAU NE Paskambinau tai motinai to šlikštynės, pasakiau jai neprižiūri savo vaiko aš jį pridaužysiu, o ji tesugebėjo pasakyti, ką aš padarysiu, išauks, na žodžiu, šiandien kai atsikelia Eirida varau į mokyklą ir tikrai tas įvikis daeis iki direktorės, o mokytoja pareiškė, kad aš nieko nežinau, nors Benita sakė jai, o ji pasakė, kad turit tėvelius, na aš jai parodysiu, kad Benita turi MAMĄ pize bus klasėje, tą berną tai tikrai pakelsiu į orą ir pilsiu, oi pilsiu, na žodžiu baisu, kokie laikai, bet aš snartgliam parodysiu jų vietą, oi parodysiu, kažint nuo ko reiks ginti savo mažią po 10 metų, baisu.
keracita parašė:
Labas rytas.
Na pas jus ir nuotaika vakar buvo, aš manau Dalyte, kad pakentėk dar, kol išeisi į darbą, nes dabar vienai sunku bus, na nebent jis išeis iš namų, o ne tu, Na bet viena diena juoda, kita balta, jam tikrai depresija, na bet ne mums jį išgyditį.
O mano nuotaika vakar taip pat buvo baisi, TRAGIŠKA.
Užvakar buvo susirinkimas, o aš į jį nenuėjau, tai ką Jūs galvojat, ant mano dukros varė,kad ji renka iš vaikų paskalas kaip gyvena jų tėvai ir pasakoja valgyklos moterims, kad neatsakinga nors ji yra klasės pirmūnė, o dar dukra pasisakė, kad jai pastoviai vienas klasiokas siūlo eiti pasirūriti ir čiulpti bybį, šlykštu net rašyti, kaip kalba dešimtmečiai, tai paskambinau auklėtojai, išdėjau į šuns dienas, kad nesugeba prižiūrėti klasės, kad mano vaikas parėjęs iš mokyklos turi verkti ir bijoti eiti į mokyklą, nes tyčiojasi, ką gal laukti kol vaikui pasisuks varšteliai ir vaikas pasidarys ką sau, NA JAU NE Paskambinau tai motinai to šlikštynės, pasakiau jai neprižiūri savo vaiko aš jį pridaužysiu, o ji tesugebėjo pasakyti, ką aš padarysiu, išauks, na žodžiu, šiandien kai atsikelia Eirida varau į mokyklą ir tikrai tas įvikis daeis iki direktorės, o mokytoja pareiškė, kad aš nieko nežinau, nors Benita sakė jai, o ji pasakė, kad turit tėvelius, na aš jai parodysiu, kad Benita turi MAMĄ pize bus klasėje, tą berną tai tikrai pakelsiu į orą ir pilsiu, oi pilsiu, na žodžiu baisu, kokie laikai, bet aš snartgliam parodysiu jų vietą, oi parodysiu, kažint nuo ko reiks ginti savo mažią po 10 metų, baisu.
ka tu pilsi...juk pasodins
nebezinau kur cia skaiciau, kad panasi buvo situacija, tai mama nuejus i klase, pasikviete ta berniuka ir sako, nu maukis kelnes, pac**** b***, tai tipo suveike nerealiai...susigedo...juk anie sneka net negalvodami...ko nors susipyko...va musu kaimynes mergaite irgi susipyko kazko su padauza kitu, tai tas apmete musu daugiabuti kiausiniais....nu bet to berniuko mama paskui ejo cia per kaimynus atsiprasinedama... zodziu...pasaka begalo...reik kazkaip juos isaukleti zmonemis....reikia...
tik neimk labai i dusia...
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai