sintija parašė:
Moterys - netrukdykit vyrams alaus gerti, ir susirinkit vaikus! ot laikai atejo...jebanutca
tocna!
sintija parašė:
Moterys - netrukdykit vyrams alaus gerti, ir susirinkit vaikus! ot laikai atejo...jebanutca
tocna!
sintija parašė:
Skelbimas:
Mainau Dr Braun buteliukus( du) ir dar pridedu Avent ( penkis) ir Tomy Tippy ( viena ) i DU PAPUS PILNUS PIENO.
Bliamba kaip uzkniso plaut ir makaluot tuos buteliukus...![]()
Ot dabar tai fintas!!!!!!
ot dabar tai viskas!!!!!!
isivaizduojat - rukom, sakau - kas yra ko taip duosies?.... amziais tu nenuotaikoje..pastoviai ant visu staugi.. burbuliuoji..... sakau, nieko man nepadedi... prasiau uzuolaidas nukabinti (as nepasiekiu, ten taip krutai uzkabinta, as net nemoku kaip ten jas), prasiau spintos virsu nuvalyti nuo dukliu (irgi auksta, as net su taburete nepasiekiu).. prasiau jau gera menesi, kiekviena dien!
atsakymas mane uzmuse - "as dirbu!
pinigus nesu namo, tu visa diena namie sedi, tau ka sunku?
kiek tau pinigu duodi, tau vis maza!!!!! (dave si menesi du kart po 100 litu ir kuriu pirkau ir produktu ir pan...)
ne nu sakes!!!!!!! SAKES!!!!!!!!!!
ir nuejo miegoti....
as likau tarp kruvos neplautu indu, buteliuku ir net neismesto pamperso, kai jis vaika pervyste, kol as buvau isejusi.. parodziau i pampi neismesta ant stalo, sakau su sypsena - "ismesti negalejai?".... " ka?! trukdo tau!? man vaikas ant ranku klykia, apie pampersa as galvosiu?!".. na vaikas neklykia jau nuo 9 valandos.... dabar jau puse 11....
as apakusi, apsalusi ir visokia kitokia....
sintija parašė:
Skelbimas:
Mainau Dr Braun buteliukus( du) ir dar pridedu Avent ( penkis) ir Tomy Tippy ( viena ) i DU PAPUS PILNUS PIENO.
Bliamba kaip uzkniso plaut ir makaluot tuos buteliukus...![]()
gerai pavarei
Daliasun parašė:
nepilnatis.. amziais jis toks..
cia Sonata " dziaukis kad yra kam kotletukus kepti".. nieko blogo jai nesakau, bet nx toki?! tu nx?!skiaciuoju, vartau viska... ne, nu neverta man sitaip kankintis....
amziais jau ir as susiraukusi vaikstau, jau ir man viskas kliuna... kol dar jis darbe, man viskas gerai.. gryzta surauktu snukiu ir prasideda..
dusauja, burbuliuoja, viksas negerai - tai kodel vista, kodel ne kotletai.. oki. siandine kotletai.. "kodel nevalgei kotletuku" - lapes snukeli itaisiusi paklausiau... "nax!!!! vel tie kotletai!!!"
o ka sustriau sugalvoji - "kokia cia nesamone padarei?!"
![]()
![]()
![]()
![]()
blin tie vyrai suvenyrai
Daliasun parašė:
Ot dabar tai fintas!!!!!!
ot dabar tai viskas!!!!!!
![]()
isivaizduojat - rukom, sakau - kas yra ko taip duosies?.... amziais tu nenuotaikoje..pastoviai ant visu staugi.. burbuliuoji..... sakau, nieko man nepadedi... prasiau uzuolaidas nukabinti (as nepasiekiu, ten taip krutai uzkabinta, as net nemoku kaip ten jas), prasiau spintos virsu nuvalyti nuo dukliu (irgi auksta, as net su taburete nepasiekiu).. prasiau jau gera menesi, kiekviena dien!atsakymas mane uzmuse - "as dirbu!
pinigus nesu namo, tu visa diena namie sedi, tau ka sunku?
kiek tau pinigu duodi, tau vis maza!!!!! (dave si menesi du kart po 100 litu ir kuriu pirkau ir produktu ir pan...)
ne nu sakes!!!!!!! SAKES!!!!!!!!!!
ir nuejo miegoti....![]()
as likau tarp kruvos neplautu indu, buteliuku ir net neismesto pamperso, kai jis vaika pervyste, kol as buvau isejusi.. parodziau i pampi neismesta ant stalo, sakau su sypsena - "ismesti negalejai?".... " ka?! trukdo tau!? man vaikas ant ranku klykia, apie pampersa as galvosiu?!".. na vaikas neklykia jau nuo 9 valandos.... dabar jau puse 11....![]()
as apakusi, apsalusi ir visokia kitokia....
![]()
![]()
![]()
Tolius pinigus tau duoda, o tu dar burnojies
Cera parašė:
gerai pavarei
gal susidomejai?
uz siuntima as sumoku arba net namo atvezu
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai