daiva 33 parašė:
o kas kovo 11![]()
lt nepriklausomybes atkurimo berods
daiva 33 parašė:
o kas kovo 11![]()
lt nepriklausomybes atkurimo berods
bakse parašė:
Ps;prisiminiau dar Braske kaip sakai ar tiesa kad maziau gerti reikia kad pienas smarkiai nepradetu gamintis ta prasme per daug?ar cia nesamone,man cia drauge taip pasake![]()
Nesamone, gerk kiek gerusi, tau dabar skysciu reikia maitinant, o pienukas gi susinormalizuos pats
daiva 33 parašė:
tai gali ir nebesulaukt fiestos![]()
neprikalbekit man cia tokiu dalyku
pati mastau kaip cia nepervargt ta diena, tyliai ramiai viska suruost padaryt,, ai jei ka eisiu gult,, maniskis visais moka pasirupint pats
daiva 33 parašė:
jezau ejau i lauka, pilva kai sutrauke nebegalejau, net pajudet, dar maust taip pradejo, bet reik eit, nes ta jau aprengta stovejo ir nera kam iseit, isejau siaip ne taip atleido, dabar ir kazkaip aptraukia tarpais, man toks jausmas, kad as nesulauksiu to kovo![]()
Sulauksi, sulauksi, gimda mankstinasi, man taip sutraukineja nuo 16sav ir prasau jau kiek laiko nescia esu
Ir be kovo niekur nezadu byreti, taip, kad kovo turi sulaukti, nera cia ko lyst be eiles
daiva 33 parašė:
as ir nezinojau, va dabar suzinojaupilvas sukieteja atrodo, kad kas aptrauke kuom stipriai, apvyniavo ir toks kietas kai paspaudi, nemalonus jausmas
jei pilva maudzia, apacia pilvo, tai toks menesiniu skausmas skaudziau, o nugaros maudimas apatines dalies ir nemalonus jausmas
![]()
Va matai sakem, kai jau bus tokie aptraukimai tikrai suprasit ir su jokiu sikniuku isiremusiu nesumaisysi
Sveikinu, tu jau patyriai tai, tikra nestuke dabar
daiva 33 parašė:
man is pradziu sake kovo 8, uztat as jos ir noreciau, paskui jau kovo 14, trecia syki pasake kovo 15, tai cia jau nebekeiciau nieko kai pakeiciau i kovo 14, nes galvoju dar nueisiu pasakys kovo 17
![]()
Ir orentuokis tu ties kovo 8d, nes veliau jau ten pievos gali buti
vasaros braske parašė:
Sulauksi, sulauksi, gimda mankstinasi, man taip sutraukineja nuo 16sav ir prasau jau kiek laiko nescia esuIr be kovo niekur nezadu byreti, taip, kad kovo turi sulaukti, nera cia ko lyst be eiles
![]()
![]()
![]()
![]()
nu matai man kai pirmas sykis, taip atrodo, nezinau
Ehh merginos patarkit koky torta man iskepti vyro gimtadieniui,,, rafaela, snikersa jau bandziau noriu kasko naujo,, o ir zmoniu bus daug tai riek ir nemaza koky sulankstyt
Radau jau mascarpones pas mus,,, brangi zaraza tai ajajai,, bet gal reiks bandyt su ta kokynors padaryt,,, gal katra yra isbandzius koky receptuka su mascarpone,, kaskaip noretusi daryt isbandyta jau koky
kad nereiktu nusivilt jau lemtinga diena
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai