Braskyte21 parašė:
Sveikos. Galbut as ir ne i tema,kaip sakoma. Bet norejau pasiteirauti, gal yra mamyciu gimdziusiu ar planuojanciu gimdyti Newham ligonineje? Cia mano antroji atzala, bet vis dar baisu,kai nezinau kas laukiaPirmaji gimdziau Lietuvoje, o antra manau sioje ligonineje gimdysiu. Tiesiog matau gydytoju nerupestinguma ir galbut gimdymo metu tai pasitaikys. Per visa nestumo laikotarpi midwife maciau tik 1 karta. Gimdymo plano neturiu ir nieks man tokio nepadejo sudaryt. Taip pat midwife sake,kad del dideles populiacijos Anglijoje, mane isleis po gimdymo be naujagimio, kol nepatikrins namu salygu. Kazin cia teisybe???
As gimdziau,sioje ligonineje...del to,kad neatiduos leliaus pirma karta girdziu,man niekas nieko panasaus nesake,ir tikrai taip nebuwo....absurdas kazkoks....
Del plano,tai ten nelabai skiria jam butinybe,as pati mw pasakiau,kaip del plano,tai tada trumpai ji aptaremem,siaip gal net nebutu ji nieko sakiusi...
buwo,ir man nestumo metu,keletas nesklandumu,bet tikrai jie nebuwo tokie,kad buciau norejusi,pakeisti ligonine,gimdymo metu,kokia buwo prieziura,taipogi esu patenkinta