nainee23 parašė:
sveikutes as jau galiu pasidgirti mes jau namuose;)))
Sveikinimai beje
Dziugu, kad namuciuose
Kaip jus laikotes?
nainee23 parašė:
sveikutes as jau galiu pasidgirti mes jau namuose;)))
Sveikinimai beje
Dziugu, kad namuciuose
Kaip jus laikotes?
Brigi parašė:
Sveikinimai beje![]()
![]()
![]()
Dziugu, kad namuciuoseKaip jus laikotes?
![]()
na jau neblogai gan sveikos drutos;)))
Labas rytas mamukai,
norejau paklausti kiek kartu per diena kakoja jusu leliukai. Manoji jau vercia mane nerimauti. Tustinasi mazdaug kas 2-3 val. Pampersas pilnut pilnutelis buna. Bet svarbiausia man rodos kad ji viduriuoja, nes kakutis buna toks skystas su grudeliais. Prasau pasidalinkit mamytes kaip yra jusu leliukams?
Monikute parašė:
Na man jau grizus namo is ligonines buvo viskas gerai. Tai po 10d kazkur viskas susitvarke. Sako lb gerai kai pacios pieneliu patepi speneli ir leidi nudziuti jam.
Ech. Reiks kenteti kazkaip, maitinau nakti verkdama, taip skaudejo. O mazyle kaip drakoniukas valgo daug daug tai liudni reikalai nusimato kolkas. Viliuosi apgis tos zaizdeles bent kazkiek.
ramintuliss parašė:
Labas rytas mamukai,norejau paklausti kiek kartu per diena kakoja jusu leliukai. Manoji jau vercia mane nerimauti. Tustinasi mazdaug kas 2-3 val. Pampersas pilnut pilnutelis buna. Bet svarbiausia man rodos kad ji viduriuoja, nes kakutis buna toks skystas su grudeliais. Prasau pasidalinkit mamytes kaip yra jusu leliukams?
Sveika
Mano maziukas irgi tustinasi gan daznai ir taip pat atrodo kaip varskes gabaliukas kaip ir tu rasai....taip pat nesuprantu nuo ko ir ieskausi info..
kacita parašė:
sveikutes ;) na del kakucio tai man akusere ir sake kad turi buti su granulemis toks nekietastai nemanau kad reiketu nerimauti ;)
Aciuuuu uz patarima
Net palengvejo ant dusios
va galite dar pasiskaityti cia ;)
mama.balsas.lt/show-article/3022/Sauskelniu-turinys-gidas-su-vaizdais
Brigi parašė:
Dovillle- skaitu zinutes, vis ziuriu nera taves, nepasireiskus, iki va vis el to dar tu cia...Tynginiaujatavo panele dar
Duoda mamytei issimiegoti
Blemba bet tai tau vargas su tais saremiais... As isivaizduoju..
![]()
Kaip mano vyras sako:pabandem Lietuviska gimdyma,o dabar Daniska kankyne pabandysim
Jau apsiramino vel pilvelis..kazkaip anksti rytais baisiausiai buna
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai