ask4aretux parašė:
Labas mamytes![]()
Visas naujai iskeptas mamytes nuosirdziai sveikinu![]()
![]()
Taigi trumpai apie musu gimdyma, o tiksliau planini cezari. Keistas jausmas, vaziuoti konkrecia diena, konkreciu laiku i ligonine, zinant, kad uz keletos valandu pasauly isvys tas zmogeliukas, kuris pilviuke gyveno istisus 9 men. Keista, taciau nakti, miegojau ramiai, 7.30 jau turejome buti VGN'e. Nerimo vaziuojant buvo daug, taciau, kai prasidejo tonu klausymas, laselines nusiraminau. Beja, toniuku aparatas jau rode ir saremiukus, taigi data pasirinkta buvo teisingai.
Taigi priesgimdyvinej palatoj vyko paruosiamieji veiksmai...vien ta aplinka, ligonines marskiniai, laselines, kateteris rankoj, ir vis uzeinanti akusere ar anestiozologas kele keistus jausmus.Truputi uzsibuvom, kadangi pries mane vyko kaip supratau neplaninis cp, o tas laukimas tikrai nebuvo malonus, norejosi jau greiciau. Taigi apie 10.30 jau buvau pakviesta i operacine. Blemba, keistas jausmas savo kojomis izengti i tokia patalpa, uzsidejau kepure ir buvau paprasyta atsisesti ant operacinio stalo, anestiozologas pradejo leisti vaistus i nugara, jausmas idomus, pradeda silti kojos nuo pirstu galiuku, o tada pagulde, uzdejo sirma, ant rankos spaudimo matuokli, ant kitos pulso, ant veido deguonies kauke,pati samoningai bandziau pakelti koja, bet...nieko nebejauciau, jausmas keistas...girdejau, kaip operuojantys gydytojai kalbejo, kur geriau pjauti, keite irankius, ir staiga isgirdau verksma![]()
tai buvo mano mazyle
asaros bego, pulsas kale taip, kad rodes, kad kilnojuosi nuo stalo..sesele pasake, kad laikas 10.52val, svoris 3400kg, ugis 52 cm. Tie skaiciai skambejo man ausyse. Kol mazyle vale, ji istisai reke
o operuojantys gydytojai juokesi, sako tik mergaites tokios balsingos nuo pat gimimo
veliau atnese man mazyle jau sutvarkyta, glosciau jai galvyte ir samoningai negalejau suvokti, kad tai tas mazas stebuklas, mano vaikas
tada mergyte isnese teveliui parodyti. Beja, visos operacijos metu buvo toks jausmas, tarsi man butu daromas pilvo masazas..operacija truko 37 min. Veliau isveze i intensyvia palata. Su vyru buvom ir esam tokie laimingi, dukryte didziausias musu turtas ir grozis. Ji tikrai lelyte
![]()
Beja, po operacijos jauciuosi gerai, jau pirmadieni grizom namucio, nes nebuvo tiklso musu laikyti ligonineje. Vakar jau iseme siulus. Jauciuosi gerai.
Tai tokia musu istorija. Atleiskit, kad padrikos mintys
![]()
labai graziai aprasei...tikrai, vaikelis-tai didziausia laime