astraz parašė:
norejau pasiteiraut mamytes, kokius naudojate ciulptukus buteliukams? t.y. su keliom skylutem?![]()
mes dar tik su dviem
astraz parašė:
norejau pasiteiraut mamytes, kokius naudojate ciulptukus buteliukams? t.y. su keliom skylutem?![]()
mes dar tik su dviem
Sveikos,sveikinam ir mes su pirmuoju perliuku
Mes vakar buvom raidos centre,skyrė masazu,bet ne kiek labai reikia kiek mano pageidavimu,nors norejau mankstu labiau,nu tinginiukas jis pas mane,tik ant soniuko pasisuka,gal truputuka sustiprės...Pasveriau dar karta tai beveik 9kg sveria o pries kelias dienas pas savo gydytoja sveremes buvo 8,6kg tai kazkurios svarstykles netikslios
Beje,vaikučiai nuostabus
Lesli2 parašė:
Vat mano saunuoliai visi trys,...![]()
Kokie faini
Vejune parašė:
Sveikos,sveikinam ir mes su pirmuoju perliuku![]()
Mes vakar buvom raidos centre,skyrė masazu,bet ne kiek labai reikia kiek mano pageidavimu,nors norejau mankstu labiau,nu tinginiukas jis pas mane,tik ant soniuko pasisuka,gal truputuka sustiprės...Pasveriau dar karta tai beveik 9kg sveria o pries kelias dienas pas savo gydytoja sveremes buvo 8,6kg tai kazkurios svarstykles netikslios![]()
Beje,vaikučiai nuostabus![]()
Mano vyersnelis budamas tokio amziaus net ant soniuko nesiversdavo,... Tai po masazu iskart pradejo vartytis. Tavo ir prades uzteks dvieju ar net vieno karto ten apsilankyti ir bus matyti rezultatas,..
joolita parašė:
Kokie faini![]()
![]()
Dekui
Lesli2 parašė:
Mano vyersnelis budamas tokio amziaus net ant soniuko nesiversdavo,... Tai po masazu iskart pradejo vartytis. Tavo ir prades uzteks dvieju ar net vieno karto ten apsilankyti ir bus matyti rezultatas,..![]()
Oi kad tavo žodžiai teisybe butų,todėl ir prasiau kad nors kiek jis man aktyvesnis butų
Vejune parašė:
Oi kad tavo žodžiai teisybe butų,todėl ir prasiau kad nors kiek jis man aktyvesnis butų
Pamatysi tikrai pades,.. mano drauge 2 men vede i masazus, tai budama jau 6 men pati sedejo,.. Beto kaip minejai pats ant soniuko jau atsigula, tai dar truputi ir prades verstis,...
Vejune parašė:
neskubink vaiko, kiekvienas yura individualus
kai jam reiks ir vartysis mama
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai