2011.12.14 11:25 (prieš 14 m.)
orkaite parašė:
o as tikreusia klailute , vyras man pasiule zenitis , o as atsisakeu. mat pasake tik ne anksciau kaip pavasario gale , o tada as busiu jau labai pilvuota .nenoreciau ten pries visus stoveti zakse tokioj busenoj. juobal kad tarp mano tevu karas , su uosvene is viso bendros kalbos nerendam ( tevo manisks neturi )o apsizenyti kukliai prie poros draugu, be tevu ir giminiu ,maniskis nepanoro. tai ir atidejome nerybotam laikui. is viso praejo noras zenytis del tu visu formalumu ;( nenoriu net kad mane jo motina sveikintu ..ir labiausiai kad uz mumis cerka gertu sito net per gimtadieni savo ( kai susipazinome su jo giminem) neleidau padaryti .va..
sveikos visos
na bent jau reikia dziaugtis, kad pasiule zenytis, tai jau didelis zingsnis is vyro puses. Vat as visad galvojau kad maniskis suzinos kad laukiuos, tai is to dziaugsmo ir supratimo apie atsakomybe ir visa kita iskart man pasipirs, bet vat jau antras men, ir is jo jokiu ziniu, na namiokai visokie, kad tau tinka mano pavarde ir t.t. o zingsnio jokio. Ir tas mane siutina, as tokia gal senamadiska, bet noreciau kad priklauptu ir pasipirstu, bet jis visai pabludo, ne tai kad kazkam taupytu, ziuretu i ateiti, tik uzdirba pinigu ir leidzia visokiom nesamone, perka man dovanas istisai, bet visokias smulkmenas, dirbtines geles, dabar uzsikabino kaledom pirkti visokius sh... ir nesustoja, o as nelabai ir noriu sakyt kad sustok pirkes man dovanas, paskui nieko negausiu, as aisku moteriske praktiska, labai noriu kad lelius gimtu santuokoj, bet jau eiti tuoktis su dideliu pilvuku irgi nenoreciau, bet as tylesiu ir nieko nesakysiu, cia jau mano principai zaidzia :)...