2012.07.03 08:10 (prieš 14 m.)
judita164 parašė:
sveikos visos.SEdziu dabar prisiminimuose apie leliuko planavima
mes su saviskiu bandem apie pusantru metu ir nieko..tada nusipirkau ovuliacijos testa pabandymui..tada drauge papasakojo kaip inai sapnavo kad zvejoja ir pagavo didele zuvi ir jai sesuo pasake kad inai laukiasi
pasitvirtino jai tas..tada as atsimenu pradejau naudot tuos ovuliacijo stestus po kiek laiko dariau testa dar nieko nerode.Kazkuria nakti susapnavau ir as kad man zvejys azkoks dave didele didele zuvi ir as je glebyje nesiau namo
aysikelus prisiminai drauges istorija aisku jau vyliaus kad kazkas uzkibo ir man.antras testas vel nieko nerode.Po keliu dienu ejau pas ginekologe daryti tyrimus del gimdos kaklelio vezio (cia kur gyvenu privaloma ta daryt kas kazkiek metu) ji paklause ar naudoju kokia kontracepsije,jei ne jie privalo daryt nestumo testa ir jei teigiamas negali daryt jokiu tolimesmiu tyrimu.Padare testa as jau sedejau apsiasarojus dar nezinodama rezultatu.po minutes pasake kad neigiamas.apsizliumbiau jau rimtai nes labai tikejaus.. daktare mane ramina kad viskas ok dar kad bandyciau.jau ejo ismetinet to testo pati apako,sako dovanok kad suklydau,bet dabar matos ruzava juostele.kad teigiamas..tada as aiku apsizliumbiau darlabiau
jau is laiems..mano laimingiausia diena buvo
Nuostabi istorija
Mes, kai pradejom planuoti, man kazkodel irgi atrode, kad bus ilgas darbas. Bet kazkaip labai jau viskas greitai gavosi, bet vis vien suprantu mamas, kurios vargelio apturejo pastodamos...Pazistu pora, kuri po 10m santuokos susilauke vaiko, kai isvis nebesitikejo, kai jau net nebesigyde, nes pries tai daug metu pas gydytojus keliavo. O kai jau buvo susitaike, kad nieko nebus, tada ir pastojo!