wildaiva parašė:
Pfff,sakyciau as su tavim karviu neganiau,piemeneli tunepraustaburni...:D,paprasciausiai cia neturi reiksmes,rusas,lenkas,ar lietuvis,jei zmogus negerbia saves,…
Laukiam penktadiendio!!!
wildaiva parašė:
Pfff,sakyciau as su tavim karviu neganiau,piemeneli tunepraustaburni...:D,paprasciausiai cia neturi reiksmes,rusas,lenkas,ar lietuvis,jei zmogus negerbia saves,…
Laukiam penktadiendio!!!
mauliute parašė:
merginos, gal atostogaujat visos, kad forume sedit? ;)
Nea,manau,kad visos darbuose,bet randam laiko papliurpt
wildaiva parašė:
Labas,taigi ner sunku tie balandziai,pagooglini ir balandeliai ant tavo stalo![]()
Teisingai!
Reikia noro + google.
Fantasy parašė:
Laukiam penktadiendio!!!![]()
Fantasy parašė:
Teisingai!Reikia noro + google.
![]()
Nei viena cia is musu negime mokedama
mauliute parašė:
oi vargsiuke, na man cia dar skaitosi labai neblogai praejo - lovos rezima pati sau skidavau![]()
Nieko tokio,nestumas nera liga
daug kagalima daryt tik atsargiai ir su saiku,nekalbu apie alkoholi,ar svarmenu kilojima...
mauliute parašė:
na as kaip pedagoge turiu atostogas gerus 2 men.kodel su biuleteniu - negerai su sveikata kazkas?
Ai, man bedos nesibaigia. Db del to, kad nerva spaudzia, cia toj vietoj, kur uzpakalio zandas, netoli uodegikaulio.
O siaip dar pusle man atrodo db, tai antibiotiku sian gavau.
Faina atostogos ir dar vasara.
wildaiva parašė:
Labas,taigi ner sunku tie balandziai,pagooglini ir balandeliai ant tavo stalo![]()
Teisingai,google visagalis šiais laikais
tiesa sakant net neesu bandžius jų daryti
aš sukdavaus virtuvėje tik saldumynus darant,keksiukai,tortai,pyragai ir t.t.
vyras rimtesnį maistą gamindavo
nu o dabar jau kai ir apetitas man atsirades tai pradedu kibti į rimtesnį maistą
ateis laikas ir balandžiams.........
Fantasy parašė:
Ai, man bedos nesibaigia. Db del to, kad nerva spaudzia, cia toj vietoj, kur uzpakalio zandas, netoli uodegikaulio.O siaip dar pusle man atrodo db, tai antibiot…
isivaizduoju kaip neramu del visokiu limpanciu negalavimu, bet serganciu nestukiu labai daug, visos pasveiksta, taigi viska bus gerai - tik nesinervink is isnaudok ta biuleteni tinkamai ;)
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai