Smice parašė:
Isivaizduoju, virnas vienoj pusej gyvena kitas kitojjau man sunku miegot, tai nesneku kaip tau sunku eiktusau
![]()
Sunku, bet tas sunkumas neveltui
Smice parašė:
Isivaizduoju, virnas vienoj pusej gyvena kitas kitojjau man sunku miegot, tai nesneku kaip tau sunku eiktusau
![]()
Sunku, bet tas sunkumas neveltui
jukita parašė:
Staigmena ir mum buvo![]()
Smagu tik kartais pagalvoju kaip susitvarkysiu
![]()
As isivaizduoju nuejot eko... Ir sako du
smagu.... Mano viena drauge nepastojo vors 2 metu ir poks pastojo... Ir kai nuejo skano... Gyditojas nzn kaip pasakyt kad trys
As manau pades dukra juk jau didele panele
jukita parašė:
Sunku, bet tas sunkumas neveltui![]()
Tai va kai pagalvoji kad pilvelyje net du zirniukai, eh susigraudinau
durna boba as
Smice parašė:
As isivaizduoju nuejot eko... Ir sako dusmagu.... Mano viena drauge nepastojo vors 2 metu ir poks pastojo... Ir kai nuejo skano... Gyditojas nzn kaip pasakyt ka…
Man kai pasake tai spaudimas sove, o kai vyrui pranesiau jis ilgai mane, kad tai mano eilinis jumoras
Trynukai tai jau mama veterane neisivaizduoju kaip tris pilvuke isnesioti
Jo pagalbininke turiu ir labai laukia leliuku
Smice parašė:
Tai va kai pagalvoji kad pilvelyje net du zirniukai, eh susigraudinaudurna boba as
![]()
Nedurna ir as greit susigraudinu tokios jau mes jautrios mamukes
jukita parašė:
Man kai pasake tai spaudimas sove, o kai vyrui pranesiau jis ilgai mane, kad tai mano eilinis jumorasTrynukai tai jau mama veterane neisivaizduoju kaip tr…
Tai isivaizduok kaip tam vyruj, is po tiek laiko laukimo iskart trys vienu kartu
sake vyras net prisedo
as tikiu kaip laukia, bus dizioji sesute
jukita parašė:
Nedurna ir as greit susigraudinu tokios jau mes jautrios mamukes![]()
Bet pastariasias dienas jetau kokia as jautri siaubas, jej kas tai i asaras net ir vyras sako ne nu tavo hormonai ir sokineja
jukita parašė:
Savijauta gera tik kartais sirdis lipa i gerkle kai abu kartu verciasi ir supykina nezinau ar taip turi buti kaip karuseleje ant linksmuju kalneliuI sonka…
Matyt taip turi but tie pykinimai visi...
gal skrandi dar kuris nors uzspaudzia
bet kai 2,tikriausia svoris buna kiek mazesnis,nei tarkim,kai 1 vaikiuko laukiesi?Nelabai turiu patirties su 2 vaikais
Smice parašė:
Tai isivaizduok kaip tam vyruj, is po tiek laiko laukimo iskart trys vienu kartusake vyras net prisedo
as tikiu kaip laukia, bus dizioji sesute
![]()
Maniskiui jauciu butu teke prigulti
Dukryte ilgai maste kol suvirskino naujiena ir pergyvena kaip as susitvarkysiu su leliukais kol ji bus mokykloje
O ko lauki zinai?
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai