dyleee parašė:
Jauciu ir mes kaip gris taip darysim![]()
nz ar as jau svaigstu ar kaip bet lyg ir viduriai jau man laisvesni pasidare tai dar vienas pozymis ania
dyleee parašė:
Jauciu ir mes kaip gris taip darysim![]()
nz ar as jau svaigstu ar kaip bet lyg ir viduriai jau man laisvesni pasidare tai dar vienas pozymis ania
lelyte.agne parašė:
aga
DanguoleB parašė:
aga![]()
siap labai dziaugiuosi jau trecias pozymis bet kaip as gimdysiu taip sirgsiu ? idomu tik pries kiek laiko tiek pozymiai pasireiskia
lelyte.agne parašė:
Taip. Bet as asmeniskai tu viduriu net nestebiu man jie viena diena laisvi kita diena normalus... Zodziu.
Tik ka pastebejau jau antra naktis pats pilvas man skauda. Nezinau kodel.
lelyte.agne parašė:
siap labai dziaugiuosi jau trecias pozymis bet kaip as gimdysiu taip sirgsiu ? idomu tik pries kiek laiko tiek pozymiai pasireiskia
Savaite panasiai. Bet cia visom skirtingai manau. Visa laik gale buna parasyta kad kiekvienai vis kitaip gali buti.
DanguoleB parašė:
o va sito nezinau... man rodos kaip suims saremiai pamirsi, kad ir sloga buvo ....![]()
nu jo aciu uz palaikyma
as ir taip jau sapnuoju kad vaiko tonusus per gimdyma stebim eina sau baigia stoga nuciuoszti o pilvas antra karta skaiciau pasileidzia pries savaite iki gimdymo
dyleee parašė:
Savaite panasiai. Bet cia visom skirtingai manau. Visa laik gale buna parasyta kad kiekvienai vis kitaip gali buti.
tai va man panasiai ir liko treciadieni kita jau astuoniolikto o kai dare echo sake 18 plius minus keturios dienos bet 23 vytrui i estija savaitei isvaziuoyi reikia tai tikiuosi 18 ir bus
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai