Skaitinėjau jūsų pašnekesį apie nėštukės drabužius ir prisiminiau vieną istoriją... Kai dar ėjau į mokyklą gyvenau kaime. Kaimynystėje gyveno viena šeimą: motina ir sūnus. Tėvas buvo žuvęs avarijoje. Kaime daug darbų , kuriems reikia vyriškos rankos. Tai gi pas tą moterį netrukus ėmė lankytis vyriškis , tiesa jis buvo už ją žymiai jaunesnis. Netrukus jie vedė. Po kurio laiko moteris pastojo , bet labai gėdijosi savo padėties ir stengėsi tai nuo visų nuslėpti , o ypač nuo sūnaus , nes manė , kad šis ją pasmerks. Ji nešiojo įvairius diržus , korsetus ir pan... Žodžiu visaip varžė savo pilvuką , net ir pas daktarus nesilankė..... Po kurio laiko pagimdė gražutę mergaitę.... Moters sūnus nepaprastai džiaugėsi savo mažąja sesute , nors tarp jų ir buvo beveik 20 m skirtumas.... Deja dėl to , kad negalėjo normaliai vystytis , mergytė gimė su suaugusiais pirštukais ir nepilnai išsivysčiusiais vidaus organais . Gydytojai atliko kelias operacijas norėdami atskirti pirštukus , bet neišlaikė varkšiukės širdutė ir ji po 2 mėn mirė.... Moteris kaime susilaukė didelės paniekos , ne tik nuo aplinkinių , bet ir savo sūnaus ir ne dėl to , kad laukėsi būdama jau vyresnio amžiaus , bet dėl savo neapgalvoto elgesio.... Tad kai pastojau pirmą kartą pati , labai bijojau , kad nenutiktų kažkas panašaus .... Tiek tada , tiek ir dabar stengiuosi rengtis laisvais drabužiais , kad tik nevaržyti leliuko....Pati esu jau iš tų vyresnių būsimų mamyčių , bet dėl to nė kiek nesigėdijų. Atvirkščiai stengiuosi eiti iškelta galva ir džiaugtis augančiu pilvuku.....
Na , o kalbant apie anytas.... Tai turėjau nuostabią anytą , kuriai galėjau ne tik pasiguosti , bet ir pasikalbėti , pasitarti... Žodžiu su ja sutariau daug geriau nei su mama...., nes jai ar nepatiko mano vyras , mat jis nebuvo iš tų , kurie gali pasiūlyti aukso rūmus.... nebuvo išsimokslinęs , išgerdavo ....., bet buvo nepaprastai geras man ir dukrai..... Mama dažnai sakydavo , kad jis niekam tikęs ir stengėsi į jį žiūrėti iš aukšto „ai vaikelį įklimpai tu čia su tuo pijokų , geriau išsiskirtum ir susirastum geresnį“ .... Aš dažnai dėl tų jos kalbų verkdavau , buvo sunku , to klausyti , nes niekaip negalėjau įtikinti , kad man gerai , juk tai aš su juo gyvenu , o ne ji.....Šiuo metu jau nebeturiu , nei anytos , nei mamos , o taip norėtųsi , kad jos pamatytų , ypač mama .... kaip jis pasikeitė ... Jau 5 metai negeria , pusmetis , kaip nerūko....namuose pilna jo rankomis sumeistruotų įvairių daiktų ....esu laiminga ir dėkoju dievui , kad mūsų keliai susitiko , kad turim dukrą , kurią jis dievina ir , kad turėsim dar vieną angeliuką.... dėkoju dievui , kad nepaklausiau mamos ir su juo neišsiskyriau ...
Taigi biruute puikiai tave suprantu....nenusimink ... ne ji su juo gyvena , o tu , ne jai spresti ar tau gerai , ar ne.....ir jei abu mylit vienas kitą , jei jums kartu gerai... šaunu... jau vien dėl to mama turėtų džiaugtis , juk kiek yra porų , kurios tarpusavyje mušasi ar kitaip nesutaria ....
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus