mamytea24 parašė:
as ir noriu ir nenoriu, bet ne anksciau kaip po kokiu 4-5metuman kolkas ir Domuko uztenka per akis :DD
As tai daugiau nebe galvoju,uzteks manau ir vieno
mamytea24 parašė:
as ir noriu ir nenoriu, bet ne anksciau kaip po kokiu 4-5metuman kolkas ir Domuko uztenka per akis :DD
As tai daugiau nebe galvoju,uzteks manau ir vieno
Goldi parašė:
Turiu klausima del pacio puoduko, ar jis berniukams kazkoks specialus yra ar kaip?
nu nea paprastas puodukas,tik jo biski sunkoka su tais berniukais kol as ji pasodinu kartais tai is pirmo karto gerai o kartais ir buna kad pro sali padarom,bet pasitiesiu as ta pakloteli ir ramu
vilma31 parašė:
Siandien ryte pasodinau be pampio.,neissigando,sedejo ir net pasisiojo tai pagyriau,bet nemaciau kad jis suprastu gerai padares,reiks po miegu sodinti ir ziureti re…
tai va va reik karts nuo karto vis bandyti nes po kazkiek laiko viskas pasikeicia,na nieko sodin po miegelio ir pamatysi visad padarys,man tai atrodos jie daznai daro todel cia mes ir uztaikom,bet kad mano vaikas kakuti daro cia labai gerai
mild@@ parašė:
nu nea paprastas puodukas,tik jo biski sunkoka su tais berniukais kol as ji pasodinu kartais tai is pirmo karto gerai o kartais ir buna kad pro sali padarom,bet pas…
Reikia nusiteikti kad visko bus,ir pro sali ir kai baigsis pampiai dienos metu if i kelnes,reikia apsisarvuoti kantrybe,kiek laiko mazdaug sedi ant puodo?
vilma31 parašė:
Reikia nusiteikti kad visko bus,ir pro sali ir kai baigsis pampiai dienos metu if i kelnes,reikia apsisarvuoti kantrybe,kiek laiko mazdaug sedi ant puodo?
nu jo zinai cia berniukas
bus avariju,bet man atrodos yra ir berniukams puoduku
nu zinokis neilgai nes as ji pasodinu ir jis is kart man padaro dazniausiai,tai dar pasedi kad jam patinka jis sau zaidzia, krykstauja siaip gal kokias 5min,bet tikrai ne ilgiau
vilma31 parašė:
Nemanau kad yra skirtiniu puodu mergaitems ar berniukams,jie visi vienodi tik ju dizainas skiriasi,svarbiausia mano galva,kad nebijotu atsisesti ir sededamas nenuob…
mes turim paprasta puoduka si muzikyte, bet priekyje tas snapelis toks zemas, tai jei sisiuka darys viskas begs lauk nes juk berniukai kaip sakant i virsu sisioja
mild@@ parašė:
na o jus mamytes jau pagalvojat apie pirmaji gimtadieni juk visai ne daug likogal kazka ypatingo darysit ar paprastai
mano tai vaiko gimtadienis kaip …
Jau vis susimastau, norisi kazko ypatingo ir idomaus...
Goldi parašė:
mes turim paprasta puoduka si muzikyte, bet priekyje tas snapelis toks zemas, tai jei sisiuka darys viskas begs lauk nes juk berniukai kaip sakant i virsu si…
nu pas mane biski kaip tik yra iskiles tas snapelis,tai va vien per ji ir pasysinam gan gerai,o gal cia ir berniukams tas puodukas
siaip mes ji gavom per vestuves
as jo net nepirkau
Goldi parašė:
Jau vis susimastau, norisi kazko ypatingo ir idomaus...
na as ir kazkokia tema galvoju
sako jie mazi ir nieko nesupranta,bet manau kaip paaugs gi paziures i tas foto ir matys o kaip faina buvo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai