Liepinukas89 parašė:
kazkoks gumos tempimas.... tai jai man dabar vaikas su nauju misinuku neprasikakoja,labai steni..tai laukt 2 savaites![]()
Tai masazuok o ne termometra kisk. Sau kisi termometra kai viduriai uzkieteja?
Liepinukas89 parašė:
kazkoks gumos tempimas.... tai jai man dabar vaikas su nauju misinuku neprasikakoja,labai steni..tai laukt 2 savaites![]()
kapriskaa parašė:
Tai wa as po daktaru,del misinuko sake daktare maziausiai 2 saw reikia wartot kad suprast ar tinka ne,del berimo sake paprastu
Oj man liepe tepti vazelinu irgi kaip patepiau tai taip isbere vaika ir uzsidejo pulingos galvutes , netepk jie daunai olandu daktarai!!!! Mama lt buvo pas odos gyd sake vazelinas uzkisa viska ir kvepuoti negali oda , paskui valiau virintu vandeniu su laseliu seb med aliejuku., taip liepe odos gyd lietuvoje ir per para susitvarke. Plius maciau laida kvieskite daktara ir sake jis kad vazelinas nera geras dalykas
kapriskaa parašė:
Tai wa as po daktaru,del misinuko sake daktare maziausiai 2 saw reikia wartot kad suprast ar tinka ne,del berimo sake paprastu
Ir aplamai matei kad visose pardese misinuku mazeja ir vienas zmogus gali tik 2 pirkti , kinieciai sluoja lentynas ir kompanijos sake nespeja gaminti
MorenaPasion parašė:
Tie termomrtrai negerai dar daugiau oro vaikuciams i zarnyna pristumiat kaip nesuprantat... ir jis nezinos kad reikia paciam daryt kai kisit tuos termometrus pastov…
tokio dar negirdejau,termometra kist i uzpakali?ir tada bezdes?
Angeliukas 2014 parašė:
tokio dar negirdejau,termometra kist i uzpakali?ir tada bezdes?
Jo ir bezdes ir kakos.. nu nesamone negaliu klausyt. Viena karta gali pagelbeti taip vaikui bet ne istisai. Negalima jokiais budais
MorenaPasion parašė:
Jo ir bezdes ir kakos.. nu nesamone negaliu klausyt. Viena karta gali pagelbeti taip vaikui bet ne istisai. Negalima jokiais budais
o kaip kitaip tada padet? as suprantu jei mp maitini - 10 dienu gali nesitustinti, misineliais viskas kitaip... viskas gali issaukti dideles bedas
MorenaPasion parašė:
masazuoju pilvuka..kojytes spaudziam...vistiek
Blooming parašė:
O as galvojau mm susirgau,pakraujavau 2-3 dienas,vel tepliojo,siandien vel su krauju. Iki keliu sav gali valytis gimda?
As net nzn ar sirgau kai vales ar dar tik turiu sirgt:Dsu pirmu man iki 2 men buvo nesamoniu nes plysus buvau visur susiuta tai ilgai vargau
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai