Kefalonija parašė:
Mano vaikino irgi ta eisena kazkokia idomi. Kartais ir ant pirstu galu pavaiksto, bet siaip tai is jo eisenos atrodo, lyg jam butu mirtinai nuobodu, ir visada taip…
Va va butent atrodo kaip is neturėjimo ka veikti vaisto taip
Kefalonija parašė:
Mano vaikino irgi ta eisena kazkokia idomi. Kartais ir ant pirstu galu pavaiksto, bet siaip tai is jo eisenos atrodo, lyg jam butu mirtinai nuobodu, ir visada taip…
AuReLiJa J parašė:
Tuomet neverta jaudintis.
ona_mont parašė:
Tuomet neverta jaudintis.![]()
Nu tikiuosi, nes ir bėga normalei deda kojyte
AuReLiJa J parašė:
Nu tikiuosi, nes ir bėga normalei deda kojyte![]()
O SIAIP RAIDA GERA? MUMS TAI SAKE KAD TAI BUNA IR AUTIZMO BRUOZAS
audrukas parašė:
O SIAIP RAIDA GERA? MUMS TAI SAKE KAD TAI BUNA IR AUTIZMO BRUOZAS
Viska supranta viskas OK, isskyrus kalba man nepatinka jo, mazai kalba
sunline parašė:
Mamytes, papasakokit, kaip švesti liepinuku gimtadienius. Juk jie jau čia PAT.
1 dalis iki pietų darželyje, 2 dalis pietums susirinks sūnaus draugeliai ir draugelės pas mus namuose, 3 dalis atvažiuos vakarienei seneliai ir krikšto tėvai. Nieko pompastiško, tačiau jau viena didelė šventinė diena.
sunline parašė:
Musu gimtadienis gaunasi pirmadieni tai pries tai sestadinei darysim
nieko gero ypatingo Benuko susirinks draudai/ES pazais pora val pasmaguriaus ir tiek
sunline parašė:
Bus svente vaiku zaidimo kambary. 4 berniukai bandys viska sugriaut:)))) tortas, zvakes, uzkadziai:))) su seima gal i kavyne eisim, bet cia nebutinai, nes visgi cia vaiko svente ir jam sedet su mociutem prie stalo tikrai neidomu
bloodflower parašė:
Bus svente vaiku zaidimo kambary. 4 berniukai bandys viska sugriaut:)))) tortas, zvakes, uzkadziai:))) su seima gal i kavyne eisim, bet cia nebutinai, nes visgi cia…
O mes tikriausiai namie, ant pievutes
Tevams saslykai, vaikams tortas ir viskas, tikrai nieko ypatingo. Dar darzelio nelanko, tad darzelio sventes nebus, bet dziaugiuosi, kad pateko i darzeli prie namu
per plauka..
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai