T.Draugele parašė:
As nepasakiau savo tiksliu menesiniu tai ir data tokia lempine. :l
tai gal ir gims pagal mėnesinių data :DDD jeigu jin greit bus
T.Draugele parašė:
As nepasakiau savo tiksliu menesiniu tai ir data tokia lempine. :l
tai gal ir gims pagal mėnesinių data :DDD jeigu jin greit bus
rasa.basa parašė:
Ačiū už komentarus![]()
na jei pagal echo daugeliui stebi nėštumą tai dar man tada ne panika. Po termino 4…
Jetus kai smagu su tokia apziura. :))
Tada jokios baimes, nepergyveni ir panasiai. O as dabar taip durnai jauciuosi isejo tas kamstis ir laukiu kaip kokio isganymo kas bus toliau.
Gan ryte net supanikavau kai pamaciau ta krauja nesitikejau.
zana123 parašė:
O tai jums daktaras nenustate dienos iki kekios jus galyte nesiot maziuka???/Nes as penktadieni gavau tikslia data kada skatins..Mano terminas 11 spalio...jai nieko…
Leido pernesiot 12 dienukiu.
Penktadieni pas midwife jai nebusiu pasigimdzius daro ta sweepa ar kaip jis ten kaklelio masaza ir po to nezinau jai dar nieko tai jau gal pasakus kada guldys. :)) Cia UK jie y viska paprastai ziuri. :DD
Tai nezinau net dabar ar cia gerai toks ju tas paprastumas ar ne.
T.Draugele parašė:
Jetus kai smagu su tokia apziura. :))
Tada jokios baimes, nepergyveni ir panasiai. O as dabar taip durnai jauciuosi isej…
Šiandien ir man tas pats ryte buvo, nesitikėjau , kad su krauju eis
Simuutėėėė parašė:
Šiandien ir man tas pats ryte buvo, nesitikėjau , kad su krauju eis![]()
Tai kai sutapimas. Cia kaip suprantu kokiom 3 mamytem tie kamsciai siandien isejo.
Kaip jauciates???
rasa.basa parašė:
![]()
![]()
Gal kam nors pagal ciklą gimdymo diena viena o pagal echoskopą savaite vėliau? Man pagal mm 10.04 pagal echo 10.09 tai neskatina tik todėl,…
Man pagal echo 11 buvo, pagal menesines 15. Tai nzn ca guliu, laukiu veiksmo.
zana123 parašė:
as irgi UK S.Airijoje Man vakar antra karta dare ta sweepa...vakar tai ziaurei stiprei prasuko ten man,bet va nieko,dar vis sedziu:-DDD vakar net astru maista Indu …
As tai tokia tikiuosi.
Mazu siandien ysikirtau ir viskas.
Nu tai jai nepasigimdysiu ligi penktadienio manes laukia ta pati maloni procedura.
Tai gal ir penktadieni pasakys kada jau guldo mane.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai