SpalinukeDi parašė:
tai gerai, vadinas vyksta veikla ir didzioji diena arteja ;)
bet kad ji labai ilgai ir lėtai eina
SpalinukeDi parašė:
tai gerai, vadinas vyksta veikla ir didzioji diena arteja ;)
bet kad ji labai ilgai ir lėtai eina
Sveikos mamytes!
Toks klausimukas jums:
Ar jus nagucius savo leliukui nukarpete? Nes man asmeniskai daktare liepe nukramtyt tai mano reakcija
Juk toki glezni pirstukai bandziau, bet nesamone kazkokia. Nusipirkus specialias zirklutes, bet bijau karpyt sake negalima..
Taigi ka jus darot su nagiukais?
T.Draugele parašė:
Sveikos mamytes!![]()
Toks klausimukas jums:
geras, "nukramtyt"
sujuokino net. Mum ligoninej sake po 2 ar 3 maudyniu kirpt. Tai mes dar nekirpom, bet bandysim, aisku su zirklutem apvalintais galais
T.Draugele parašė:
Sveikos mamytes!![]()
Toks klausimukas jums:
Pirma kartą girdžiu,kad reikia nukramtyti
gal jūs tiesiog ne taip supratote gal ji turėjo omeny kad nukarpyti reikia
T.Draugele parašė:
Sveikos mamytes!![]()
Toks klausimukas jums:
Juk nehigieniska nagus kramtyti juk sau nekramtote. Atsargei su zirklutem reikia nukirpti...nors ten uk jei neklystu visko gali buti nepasizymi man anglai dideliu intelektu ☺
Camel parašė:
Sveikos mamytes,turiu klausymeli mamytems kurios jau supuoja savo mazylius,ar jusu maziukai bando kelti o gal jau kelia galvyte pagudyti ant pilvelio??? Maniske tai…
mano berniukas nuo antros dienos kelia galva...
T.Draugele parašė:
Sveikos mamytes!![]()
Toks klausimukas jums:
Mes jau kokius tris kartus kirpomes su tom specialiom zirklutem,nes as ji tik nakciai laikau su pirstinytem,tai nenoriu,kad veiduka susibraizytu.nu mes uk irgi,tai mums apie nagus nieko nesake,tik kai paklausiau kada as ji galiu pirma karta maudyt,tai pasake kada busiu tik pasiruosus.
Jo uk.
O jie stumia ant Lietuviu medicinos, sako viena daktare jusu medicina 25 metais labiau atsilikus uz musu.
Aisku gal truputi turi anglai geresnes irangos, ligonines tvarkingos ir t.t.. bet nagus kramtyt???
Nors mano mociute tai mano mamai kramte sake tais laikais budavo tik buldozerines zirkles tai neturedavo pasirinkimo.
Moku anglu kalba net vaizdziai parode kad nukramtyt.
Tai karpysiu su zirklutem.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai