Evuttė parašė:
Koki fainuoliaiir labai panasus
![]()
![]()
Aciu
Evuttė parašė:
Koki fainuoliaiir labai panasus
![]()
![]()
Aciu
leaa parašė:
Mano nergina su 6 savaitem vyresniu pusproliu.. Mes jau sedim gerai bet nenori visai ant pilvuko but.. Turim sokliuka, bet ten nunam max valanda. Miegam 4 kartus. U…
Kaip faina! Žaidžia tarpusavy?
leaa parašė:
Mano nergina su 6 savaitem vyresniu pusproliu.. Mes jau sedim gerai bet nenori visai ant pilvuko but.. Turim sokliuka, bet ten nunam max valanda. Miegam 4 kartus. U…
Fainuoliai!
Ir tikrai lb panasus. O pas jus miegucio grafikas tai tobulas! As maniau kad mano gerai miega..
22val. uzmiega, 3 keliasi uzkasti ir po to jau 6-7val. kylam su visam
Iki pietuku 15-30min. nusnusta, o pietu tai jei lauke 3-4val. ismiega.
leaa parašė:
Grazus mazuliukai ir jau sedi!!!
O mano berniukas vis nemoka. Bet siandien ismoko su galinemis kojytemis atsiklaupes spiruokliuoti
t.maze parašė:
Kaip faina! Žaidžia tarpusavy?![]()
Jie sedi vienas kito pirstus paragauja, zaisliukus pasidalina, bet manau kad dar jie nesupranta to zaidimo reiksmes
Astulete parašė:
Fainuoliai!Ir tikrai lb panasus. O pas jus miegucio grafikas tai tobulas! As maniau kad mano gerai miega..
22val. uzmiega, 3 keliasi uzkasti ir po to jau 6-7…
Maniske pati grafika susistate, jau kaip pradeda tikrai pykt tada i lovyte, kelios minutes ir uzmiega.. Jei supt reik ar dar kazka
sandrule85 parašė:
Grazus mazuliukai ir jau sedi!!!![]()
![]()
O mano berniukas vis nemoka. Bet siandien ismoko su galinemis kojytemis atsiklaupe…
Ir dziaukites kol nemoka
nes poto nej minutej palikt negalima
manoji sedejo viduri lovos o as tik pienuko nuejau paimti uz 100 metru, ir girdziu tik bumt o mazoji jau ant zemes su guzu kaktoj
rozalinka parašė:
O tai nuo 7h pabude net pieno negeriat, islaukiat iki 9h kosytes?
Pageriam siek tiek
va pvz sian atsikelem abu 9.30 h. Ir is kart begau statyt kosyte..nes neseniai miegodamas dar gere pienuka
leaa parašė:
Mano mazyle dar nesivarto, cia mes vienos tokios?
Labas rytas! ne ne vienos, musu mazoji tik nuo nugaros ant sono po truputuka ir keleta kartu nuo pilvo ant nugaros.. labai ne megeja ant pilvo gulet, pasizvalgo truputi, rankom pamakaluoja o paskui pradeda pykt
leaa parašė:
Mano mazyle dar nesivarto, cia mes vienos tokios?
Mes vakar pradejom vartytis, nuo nugaros ant pilvuko
ateis laikas ir jusu prades... galit patreniruoti uz kojytes paemus ir sukti...
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai