gatasalvaje parašė:
Sveikos. O as pildau nesciosios kalendoriuypac dabar idomu paskaityti, ka jauciau tokiu pat metu su pirmu nestumu ir palyginti
pilvuko apimtys, svoris,…
o ka rasot kasdien? nes man gaunas kolkas vos ne tas oats per ta pati
gatasalvaje parašė:
Sveikos. O as pildau nesciosios kalendoriuypac dabar idomu paskaityti, ka jauciau tokiu pat metu su pirmu nestumu ir palyginti
pilvuko apimtys, svoris,…
o ka rasot kasdien? nes man gaunas kolkas vos ne tas oats per ta pati
agneta22 parašė:
Man ir tirpsta alkūnes ir pedos
Man tik tas pirstas vienas.. Ir jei tel lovoj naudoju tai uztirpsta visos plastakos, reikia leist zemiau rankas kad atsigsutu. O sianakt istino pedos, keliau i wc tai vos paejau. Pedos tokios bandos pasidare ir taip skaudejo vos nusliauziau..
Sandra da parašė:
O man antras trimestras prasidejo su negerumais,per pirma trimestra tik truputi pykindavo o per antra-negana,kad dar pykina bet ir su kraujo spaudimu negerumai prad…
Man irgi pirmas trimestras lengvesnis buvo..
xkristinukasx parašė:
o ka rasot kasdien? nes man gaunas kolkas vos ne tas oats per ta pati![]()
Oi ne, ne kasdien, ten as kas savaite, kas dvi...tikrai kasdien nera ten ka tiek ir rasyti. I pabaiga tai kas savaite ir svoris keisis ir pilvuko apimtis
Su situ nestumu visai kitaip, nera ka tiek ir rasyti, rasau, kad jauciuos super gerai
o va su pirma tai rasydavau kad pykina, tai vel kas buvo ten negerai...jei ekoskopas buvo parasau, kas kaip, kokie jausmai uzpludo...tokius svarbesniu ivykius uzfiksuoji, kaip kada pajutai primus judesiukus ir pan. Bet kiekviena diena tai cia jau tikrai butu tas pats per ta pati, ten kaip antram trimestre, tai kitur net i 3-4 savaite karta parasai ir uztenka
sveikutes
as ir pasirasau, kiek sveriu, kokia apimtis...rasau kas pora savaiciu
o del baimiu mamytes noriu paskayti tik tiek, nestumas yra normalus procesas kaip ir visas gyvenimas, mes daug ka galme prisigalvoti...isleidziant vaika i mokykla, ar palikti zaidziant kieme, ar nuvedant i darzeli, nestumas ir gyvenimas, mes niekada nieko nezinome kaip kas bus, kaip ir nezinai kada ateis tavo diena...tai tieiosg noriu pasakyti gyvenkite kaip gyvenote ir maziau galvoti apie persileidimus, issigimimus, likimas pats delioja musu laika ir ivykius ir nuo to nepabegsime
visoms dziaugsmo ir gyvenkite ir negalvokime kad bus kazkas blogai, nes tada gyventi labai sunku
Sveikos merginos,
nebuvo siandien laiko kada prisesti ir pasidalinti savo dziaugsmu. Vakar vakare kai jau su vyru atsigulem i lova, vyras uzdejo ranka ant pilvo ir pagaliau pajutau du kartus bakstelejima. Oi kokios fainos emocijos uzpludo
siandien skraidau, o ne vaikstau
na netikiu, kad judeselius pradesiu jausti kiekviena dien, bet pradzia padaryta
as manau,kad visos nerimaujame, bet as kai pagalvoju visada nerimauji, visada visur atrodo neatsargu...mano dukryte ka beveiktu ir kaip besielktu visada sukelia nerima,ir prisigalvoju jeigu butu ar ne butu tai va...as tieiosg norejau paskayti,kad nestumas ir yra gyvenimas. as kartais pagalvoju alkoholikes pagimdo vaikus troboje ir pagimdo sveikus, ir isnesioja sveikus vaikus, tai tiesa yra ta, nesvarbu, ar lengva snestumas ar sunkus, visko buna...as turiu pvz savo vienos drauges, ji isnesiojo vaikeli labai gerai, labai dziaugesi, ir pagimde, bet pagimde vaika apdujusi, pririjusi zaliu vandenu, o dabar varksta su procedurom ir turi negalia, o atlaiduma sbuvo daktaru...ir niekas net negalvojome kad taip nutiks... NUgalekime nerima ir dziuakimes tuo ka turime!
;)
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai