2014.06.21 21:50 (prieš 12 m.)
Negaliu nepasidalint savo emocijom...asaru nesustabdau...gavom skambutį, kad šalia sodybos uz ūkinio pastato trasa siferis, tai greit nuskubejom paziuret kokia situacija, tai pasirodo degė kaimynu ūkis pastatas, tai kol kiti girti žmones tipo gesino nešdami po maža kibiriuka vandens mano tetis puole ant stogo lūpt siferi ir gesti to gaisro, ačiū Dievui kad nebuvo atviros liepsnos tik smarkiai rūko...o mudvi su mama stovėdamos atokiau sakom, kad is laukinio toleto smarkiai rūksta, tai vienas girtas erelis mane uzsipuole, kad tipo ko cia stoviu turiu begt gesint (nors realiai situacija jau buvo suvaldyti ir tiems vyrams nebebuvo ko skubet tik patikrint) tai kai jam atstovių ai, kad neaiskintu, tai mane kai išplūdo....visokiais žodžiais ...gyvenime manęs nieks taip pavadinęs nebuvo:(((((( vos nesusivaldziau ten neapsiverkus...o tetis tik nuo stogo ji apšauke, kad atvestu, nes pats dar ant sudegusio stogo stovėjo, kol tas atsiprašant apsimyzes ant manęs puole, maniau kad ir uztrenkt galejo jis man, o vyrui parvaziavus papasakojau, tai norejo vaziuot išsiaiškinti, bet neleidau, ir taip stereo man per daug buvo