Gena parašė:
O kaip rengiat nakčiai savo vaikučius kai taip karšta? Vystančių dar yra?
manoji miega su bodziuku ir sliauztinukais bet plonais ir plonu pleduku uzkloju, tai nakti dar sukaitusios neradau
Gena parašė:
manoji miega su bodziuku ir sliauztinukais bet plonais ir plonu pleduku uzkloju, tai nakti dar sukaitusios neradau
Gena parašė:
Bodžiukas ilgomis rankovėmis, kelnytės, kojinytės ir medvilninis nestoras pledukas. Jai būna kaip tik, nei karto nerandu sukaitusios ar sušalusios ☺
Voveriukasss parašė:
Bodžiukas ilgomis rankovėmis, kelnytės, kojinytės ir medvilninis nestoras pledukas. Jai būna kaip tik, nei karto nerandu sukaitusios ar sušalusios ☺
Mano princas taip pat taip aprengtas miega, manau jam tinka. Tik as kojinyciu nededu nes kelnytes su pedutem
-NesTuKe- parašė:
Mamos patarkit kaip pusleline namu salygom gydyt? maitinanciom idomu galima acic tepaliuka? pirma karta man sitas velnias atsirado tai nezinau kas geriausiai pade…
Kai skubei reikejo uzgydyti as ispradziu pridegindavau su spiritu ir patepdavau levandu eteriniu aliejum. Dingo per 4dienas. Taip tepdavau keleta kartu per diena. Man padeda.
Vaiduke parašė:
Sveikos merginos, kaip jusu leliukai.nakty miega, ant sonuko ar nugarytes?
As irgi rengiu bodziuka su ilgom rankovem arba trumpom priklausomai nuo oro ir adialiukas.
Froke parašė:
As irgi rengiu bodziuka su ilgom rankovem arba trumpom priklausomai nuo oro ir adialiukas.
vat as irgi taip pat,iki puses uzdedu adijala ir pats tas.Man ji silumos nelabai megeja kaip pastebejau,lauke kai buna vezime net kelnytes numaunu ,kitaip pradeda raudonuoti visa .
simona ir enrikas parašė:
vat as irgi taip pat,iki puses uzdedu adijala ir pats tas.Man ji silumos nelabai megeja kaip pastebejau,lauke kai buna vezime net kelnytes numaunu ,kitaip pradeda r…
As irgi lauke numaunu be kelnyciu bunam,kazkaip vezimuke daug silciau buna ir vejelio nebuna tai jeigu silciau aprengta iskarto raudonais spuogiukais ismeto.
Froke parašė:
Kai skubei reikejo uzgydyti as ispradziu pridegindavau su spiritu ir patepdavau levandu eteriniu aliejum. Dingo per 4dienas. Taip tepdavau keleta kartu per diena. M…
Reiks pabandyt pridegint tada ;-) tik va jokio eterinio aliejaus dabar neturiu....
Vaiduke parašė:
Sveikos merginos, kaip jusu leliukai.nakty miega, ant sonuko ar nugarytes?
Ant nugarytes guldau
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai