Deimut parašė:
Nesvarbu mesa namine ar pirktine vistiek nuplikyti reikia,nuplauti mikrobus ir visa kita.. Nzn mes mesos negarinam nes labai issauseja nebeturi nei skonio nei naudi…
Garinama mesa nepraranda nei vitaminu, nei skonio, nei dar ko
Deimut parašė:
Nesvarbu mesa namine ar pirktine vistiek nuplikyti reikia,nuplauti mikrobus ir visa kita.. Nzn mes mesos negarinam nes labai issauseja nebeturi nei skonio nei naudi…
Garinama mesa nepraranda nei vitaminu, nei skonio, nei dar ko
InPu parašė:
Garinama mesa nepraranda nei vitaminu, nei skonio, nei dar ko![]()
cia matyt skonio reikalas
gintit parašė:
Mesos niekada neteko nuplikinti, paskui dar vandenis keisti. Uzkaiti, nugraibai putas ir verdi toliau. Arba garini ir nesuki sau galvos del to![]()
Mano mama dirba vaiku darzelyje vireja, ir visa gyvenima dirbo restoranuose tai zino kaip reikia mesa ruosti jei jus neplikote nereiskia jog tai daryti nereikia ..
Deimut parašė:
Mano mama dirba vaiku darzelyje vireja, ir visa gyvenima dirbo restoranuose tai zino kaip reikia mesa ruosti jei jus neplikote nereiskia jog tai daryti nereikia ..
Mano teta visa gyvenima pradirbus maitinimo srityje, banketai, fursetai, viesbuciai ne vienam lt mieste... pripasakojus visokiu imantrybiu, gudrybiu ruosiant maista ir t.t.
Mesa, zuvi, darzoves, duona deretu pjaustyti ant tam skirtos atskiros lenteles. Bet tai dar nereiskia, kad zmogus kasdienybeje virtuvej apsidelioja lentelemis, o tiesiog pjausto ant vienos
InPu parašė:
Garinama mesa nepraranda nei vitaminu, nei skonio, nei dar ko![]()
Paantrinsiu
Maisto gaminimas karšto vandens garuose iš produktų atima tik 11 proc. naudingųjų jų savybių. Taigi gaminimas garuose — vienas iš pačių paprasčiausių, bet drauge ir vienas iš naudingiausių maisto gaminimo būdų. Tokiu būdu gamindami maistą, galima vienu šūviu nušauti net kelis „riebius“ zuikius!
* Garuose gaminamuose produktuose išlieka gerokai daugiau vitaminų, negu kepant ir verdant. Kadangi produktai neturi tiesioginio kontakto su skysčiais, termiškai juos apdorojant niekur nedingsta ir vandenyje neištirpsta nė viena vertinga produkto sudėtinė dalis.
* Valgiai, pagaminti garuose, yra daug mažiau kaloringi, nes gaminant nenaudojami jokie papildomi riebalai. Riebalų nereikia, nes garų drėgmė neleidžia produktams išdžiūti ir prikepti prie indo sienelių.
* Gaminant garuose nesusidaro kancerogeninės medžiagos. Žuvis arba mėsa, laikoma virš verdančio puodo su vandeniu arba sultiniu, troškinasi kylančiuose garuose išlaikydama savo sultingumą bei neprarasdama vertingųjų medžiagų.
* Garuose pagaminti produktai labai gražiai atrodo, nes produktai išlaiko savo formą, o spalvotos daržovės išlieka tokios pat spalvotos
gintit parašė:
Mano teta visa gyvenima pradirbus maitinimo srityje, banketai, fursetai, viesbuciai ne vienam lt mieste... pripasakojus visokiu imantrybiu, gudrybiu ruosiant maista…
Ir ta pascia lentele reikia moketi priziureti,plauti, dezinfekuoti tai taip uzteks ir vienos
na zodziu nebesiveliu i diskusija pasakiau kaip reikia elgtis o kas kaip ismano tegul taip ir daro..
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai