Marta888 parašė:
Pas mus irgi dar nera dantuku:((((
Belieka laukti iki kol isdygs musu angeliukam dantukai
Marta888 parašė:
Pas mus irgi dar nera dantuku:((((
Belieka laukti iki kol isdygs musu angeliukam dantukai
renata6666 parašė:
Kada jūs mamos randat laisvo laiko rankdarbiams nesuprantumes pietų miego faktiškai visada einam į lauką, nebent labai jau bjaurus oras buna, tada sėdim n…
Neįsivaizduoju!
renata6666 parašė:
Kada jūs mamos randat laisvo laiko rankdarbiams nesuprantumes pietų miego faktiškai visada einam į lauką, nebent labai jau bjaurus oras buna, tada sėdim n…
As is praktikos zinau, kaip svarbu vaika ismokyti zaisti pati viena su jo daikciukais. Dukra iki siol nesavarankiska, daug su ja dirbt reik, nes labai su ja uzsiiminejau. Tik uzpernai suprato kad jai mokytis reik, ne man. Jau pradejo ieskot kokios veiklos sau ji. Aisku nr 1 yra telyfas. Sunus dabar jau zaidzia vienas manieze. Laisvos rankos man
lawrytte parašė:
As jeigu maziau forume sedeciau, manau rasciau laiko rankdarbiamsbet...
![]()
Aš irgi
...Orchidėja... parašė:
Dėl rankdarbių aukojam (bent jau aš) miegą ir poilsį.Žinokit net ir su dviem įmanoma šiaip ne taip.
![]()
![]()
Kaip aš sakau, bandai užkariaut pasauli
bet uz tai grazu paziuret kas gaunas
Campi, na perkaisti negalejo tikrai, net ir rankytes biski vesios, bet neslapios, uz apykakles na silta buvo bet ne per karsta. Rytoj bandysiu tuos ale ugsus deti, bet kadangi tenka ja nesiot bijau, jog nespesiu gaudyti as ju
O tai kieno nevaiksto vaikuciai jau dedate "Tikruosius batukus" nezinau kaip issreiksti
na ne apie medziaginius kalbu
nenusimauna kai reikia paimti ant ranku lauke?
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai