thoma24 parašė:
Sveikos mamytes, norejau pasiteirauti galbut kuri is jusu uzsiima sportu namuose ir sveikesne mityba?tiksliau kaip metate svori ir grazinate figuras vasara…
Uzsiimu, svoris jau mazesnis nei pries pastojant
thoma24 parašė:
Sveikos mamytes, norejau pasiteirauti galbut kuri is jusu uzsiima sportu namuose ir sveikesne mityba?tiksliau kaip metate svori ir grazinate figuras vasara…
Uzsiimu, svoris jau mazesnis nei pries pastojant
thoma24 parašė:
na va kaip tik po sporto pratimu
sukti lanka , daryti atsitupimus , atsilenkimus , einant su vezimu , as kieme prie namu , prie laiptu atsistojus isikibus i vezima darau pratimus, prisedimus su viena koja ir pan, sveika mityba , na tai manau nereik ir pasakoti , kieviena nusimano , ir zino kas jai yra priesas , cia individualiai , siaip youtube pilna pratymu
man pavyzdiui neimanomas dalykas siuo metu sporto sale , nors iki nestumo 5 dienas as joje praleisdavau , vyras komandiruotese , ir grizta tik penktadieniais , savaitgali jis tesia remontus namie , visas mano sportas tik namie siuo metu , kol dar neeina i darzeli mazoji
zinau kaip sunku prisiversti ,bet gera motivacija , norisi uzsideti kazka pavasarisko , o ziuriu kad pilvas lenda lauk
sonai isvirsta
thoma24 parašė:
Jo tie kumpeliai ir pilvukas tai yra blogiausiao man namu salygom pavyksta manksta padaryti kai mazoji miega tik
![]()
As sportuoju irgi tik vakarais, na bet svarbu atsiranda laiko
kregzdute4 parašė:
O as patariu kad i savaite bent kelis kartus isleistu vyras pasportuoti, jis pabutu su vaiku..tikrai netas pats kaip namie sportuoji..vienas dalykas labai gerai pr…
Sutinku pilnai su viskuo
. Tik deja ne visada yra galimybes i sporto sale nueit. O man vakarais ir taip jau sunku buna, net nenoriu pagalvot, kad dar reiktu eit kazkur sportuot..
sima_1 parašė:
Sutinku pilnai su viskuo. Tik deja ne visada yra galimybes i sporto sale nueit. O man vakarais ir taip jau sunku buna, net nenoriu pagalvot, kad dar reiktu …
Nea ,kad iseiti tai be sansu. Cia taip kur pabegti reikia ir tai tekina lakstai.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto